dilluns, 2 de desembre del 2019

DISSABTE I NOTÍCIES FRESQUES

Bon dia, mapaítos, pamaítas, famílies, marcians, saturnians, ferrerets i ferreretes!

Aquest dematí duim ses piles ben carregades preparats per fer una bona review per xerrar del que varem fer el cap de setmana. Ens-ho varem pasar genial, fent moltíssims de jocs i sa nostra cosa preferida: DANCES!!!! Poc a poc anam despertant l'interés dels ferrerets i ferreretes per fer els balls més divertits i passar-mos-ho súper súper bé;  "La família Sapo" i "Pata Pata" varen ser les afortunades dances que varem fer dissabte passat. I cada vegada ens surten més bé! Si es que som uns ballarins amb talent natural. 

Després del berenar i de xerrar molt, molt, molt entre tots nosaltres, vàrem entrar a la sala i vàrem colocar les taules i cadires per a començar a fer una activitat molt valuosa: la valoració de l'acampada!

Tots els ferrerets i ferreretes pintaren una mosca que després aferrarien a una caca gegant. Si l'aferraven a sobre, volia dir que els-hi havia encantat s'acampada. Si la posaven a lluny, volia dir que no. Un a un varen anar aferrant les seves petites creacions (algunes molt molt originals) i feien una petita explicació de per què l'aferraven allà. 

En resum, va ser un dia molt productiu! 

Ara sí, toca anunciar la PRIMERA SÚPER NOTICIA. 

Com ja sabeu, Nuredduna ha anunciat que tendriem una nova tirada de camisetes per a l'agrupament, però que aquestes noves seran transpirables. El cap de setmana passat eren els darrers dies per comanar-les.... IDÒ JA NO! Teniu fins aquest cap de setmana per a comanar-les, per si se us havia oblidat o si estaveu dubtosos en si demanar-ne o no! AFANYAU-VOS!!!!

Vos esperam dissabte que ve amb una activitat CRUCIAL per al correcte desenvolupament i autosuficiència dels ferrerets i ferreretes quan s'en vagin acampada. No falteu!

SEGONA SÚPER NOTICIA 


Benvolguts i benvolgudes,

Estem encantats de informar-vos que el cap del setmana del 14 i 15 tenim preparada l'acampada de Nadal, que tindrà lloc a Can Arabí (Binissalem).
  
Dissabte vos convocam a les 15:30h al cau. Agafarem un bus que ens durà fins a Can Arabí.

Diumenge arribada de les mares i pares a les 11:30h a Can Arabí (MAPA), per acabar l'acampada tots junts!

Després dinarem tots junts, per tant heu de dur alguna cosa per compartir així com plats, tassons i coberts.

Aquest any tornarem a fer l'amic invisible. Qualsevol persona que vulgui participar ha de dur un regal ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5€ i embolicat amb paper de diari. 

Han de ser regals com si fossin per l'edat dels nins i nines que participen. Per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Es faran unes bosses de regals per unitats (pre-ferrerets, ferrerets, llops, ràngers, pioners, rutes i adults)

Quan arribeu a Can Arabí hi haurà encarregats de recollir els regals i apuntar a tots els que vagin arribant.

El preu de l'acampada, és de 10€ (inclou autocar i terreny d'acampada.

El formulari estarà obert fins dimecres dia 11 de desembre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada