dimarts, 26 de novembre del 2019

UNA SÚPER ACAMPADA I UNA SÚPER RECORDATORI

 Bon dia, tot lo dia! Començam amb energia. Els i les caps de Ferrerets ja ens em aixecat per fer un súper reportatge sobre l'acampada de Ferrerets al cau.
Varem fer una molt bona tarda de cau, on jugarem a futbol-xino, un dos tres pica-paret i férem un bon berenar. Després, ens varem posar molt feiners, i començàrem un taller on varem acabar pintats d'abric a peus. Pero va ser més que divertit!

Cada vegada s'acostava més i més el gran moment, on els ferrerets i les ferreretes no partirien a les 19:00 com de costum, sino que quedarien fins al dia següent al cau!

Varen fer una bona i llarga estona de jocs amb un pilla-pilla on no era prou clar qui la duia, pero eh, així mola més.
Poc a poc, les i els caps anaren entrant ferrerets a la sala per col·locar les estoretes i els sacs a la sala.
Després d'un sopar calentets protegits del vent a dins del cau, ens varem rentar les dents i ens preparàrem per veure Mulan, una gran pelicula, on gairebé la meitat dels ferrerets varen resistir fins al final. Ara sí tocava un bona nit i fins demà!

El dematí, mentres intentavem no caure en el pecat de ficar-nos dins el sac i tornar a dormir, varem fer valoració i reflexió de la pel·lícula mentres estavem berenant, fent també una introducció al 25N.
Després de jugar a estatues musicals i ballar com boigs, arribava el moment de que les nostres famílies ens venguessin a cercar. I poc a poc, el cau va anar quedant buid de ferrerets i ferreretes, a l'aguait de tornar-los a rebre dissabte que ve!

Com podeu veure, ha estat un cap de setmana més que complet. I no s'acava aquí el bloc, volem fer un SÚPER RECORDATORI de que podeu demanar FINS aquest cap de setmana unes noves camisetes transpirables per a la nostra unitat i altresss. Accediu ckicant aqui!!

I també, tenim informació sobre la cavalcada de reis!!!! Aquiiiii


Vos esperam el proper dissabte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada