diumenge, 8 de desembre del 2019

NO ACABAM AQUÍ, SEMPRE TENIM MÉS


Bon dia MAPAS!!!!!

Aquest cap de setmana ha estat el darrer cau fins després de Nadal 😭, però don't worry encara ens queda l'acampada de Nadal, on ens esperen moltes sorpreses i activitats que ens ho faran passar de REXUPETE.

Aquest cap de setmana després de moltes peticions per part dels nostres Ferrerets i Ferreretes vàrem jugar a torre electricaaaaa, a l'hora de berenar, n'Aina ens va dur unes galetes i un pastís per celebrar el seu aniversari i nosaltres per agrair-li li vàrem fer moltes abraçades i cantar moltes vegades moltes felicitats, fins i tot amb l'ajuda de Llops i Daines.

I després els i les caps els hi vàrem proposar als Ferrerets i Ferreretes una gran missió, ensenyar i aprendre a muntar tendes de campanya (s'ha de dir que són uns Cracks, ho varen fer súper beeee). I així ja estam preparadíssims per les acampades.

RECORDAU ANAM D'ACAMPADA!! 

Benvolguts i benvolgudes,

Estem encantats de informar-vos que el cap del setmana del 14 i 15 tenim preparada l'acampada de Nadal, que tindrà lloc a Can Arabí (Binissalem).
  
Dissabte vos convocam a les 15:30h al cau. Agafarem un bus que ens durà fins a Can Arabí.

Diumenge arribada de les mares i pares a les 11:30h a Can Arabí (MAPA), per acabar l'acampada tots junts!

Després dinarem tots junts, per tant heu de dur alguna cosa per compartir així com plats, tassons i coberts.

Aquest any tornarem a fer l'amic invisible. Qualsevol persona que vulgui participar ha de dur un regal ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5€ i embolicat amb paper de diari. 

Han de ser regals com si fossin per l'edat dels nins i nines que participen. Per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Es faran unes bosses de regals per unitats (pre-ferrerets, ferrerets, llops, ràngers, pioners, rutes i adults)

Quan arribeu a Can Arabí hi haurà encarregats de recollir els regals i apuntar a tots els que vagin arribant.

El preu de l'acampada, és de 10€ (inclou autocar i terreny d'acampada.

El formulari estarà obert fins dimecres dia 11 de desembre.
Us esperem dissabte que veeee!!!


Caps de Ferrerets

Recordem la informació sobre la cavalcada de reis!!!!
https://sites.google.com/view/cavalcada-de-reis/inici


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada