dilluns, 10 de febrer del 2014

Recordatori!

Hola ferrerets!

Dissabte passat varem jugar a un joc nou! Se diu Flopi! I va ser molt divertit! També varem jugar a una nova versió de Torre elèctica i Mia que no sabem ben bé si li hem de dir Miatorr o Torremia! Hahahahaha! Després varem berenar i finalment vam fer una altra assemblea per acabar d'aclarir el tema dels gorgs.

Recordau que dissabte que ve no hi haurà cau i que ens veiem dia 22! Preparau-vos que serà un cap de setmana intens i vendrem amb moltes ganes!

Per cert! Molts varem dur la camia de quadres i no ens va passar res extrany, però... hem tornat a rebre una carta similar a l'agrupament! Diu que:

"Per ordre de S.M.C.:

Nines i nins, nins i nines, joves i joves, nines i nans, nans i nens, nins i grans, nins amb grans, al·lotes i al·lots i altra fauna terrícola que pastura els dissabtes horabaixa pel Domicili social d'Escoltes de Mallorca, també conegut com "es Cau de Nuredduna, es que està devora sa carretera de Sóller i té una torre de fusta... sí, sí, aquell pintat d'aquell color tan horrorrós...":

Com ja sabeu... la data assenyalada cada pic s'acosta més. El dia més important de l'any està ben aprop i hem d'estar una mica més preparats encara.

Per aquest motiu, el dissabte dia 21 de febrer de l'any 2014 d.C., haureu de dur tots els membres de la Unitat una BOINA (o similars, en cas extrem), a més de la CAMISA DE QUADRES!

Qui no ho dugui a les 16:30h p.m. quan entri per la porta del Cau, rebrà un terrible càstig... AQUESTA VEGADA SÍ QUE SÍ!

Molt misteriosament, 

S.M.C."


Nota de les Caps: encara no hem averiguat qui és aquest/a S.M.C. ni de quin dia tan important parla, però sembla que serà millor que li facem cas, aquesta vegada sí o sí, si no volem rebre el terrible càstig...

Fins d'aquí dues setmanes! Disfrutau molt!

Carme i Aina1 comentari:

  1. El dissabte passat en Pau Martínez no va assistir. Estam assabentats que ens tornam a veure el dissabte 22. Salutacions i bon viatge

    ResponElimina