dimarts, 4 de febrer del 2014

Informacions vàries!

Hola a totes i tots! 

Primer de tot, recordar que el dissabte passar vam celebrar s'aniversari de na Maria del Mar, que ens va convidar a unes galletes boníssimes aptes per a tots els ferrerets! Vam jugar a uns quants jocs, vam fer la dansa del tren de l'alegria i després de berenar vam fer una cosa molt important, una petita assamblea per a veure si cada ferreret havia aconseguit alguns aprenentatges del primer gorg! Quasi tots podem millorar un poquet amb algunes coses, però ho estem fent molt bé i d'aquí a uns quants mesos podrem dir que som uns ferrerets experts! Ànims que segur que ho aconseguim!


Una atra cosa que us voliem dir, és que ens ha passat una cosa una mica estranya..ha arribat a la bústia del Cau una estranya carta! Diu així:

"Per ordre de S.M.C.:

Nines i nins, nins i nines, joves i joves, nines i nans, nans i nens, nins i grans, nins amb grans, al·lotes, al·lots i altra fauna terrícola que pastura els dissabtes horabaixes pel Domicili social d’Escoltes de Mallorca, també conegut com “es Cau de Nuredduna, es que està devora sa carretera de Sóller i té una torre de fusta… sí, sí, aquell pintat d’aquell color tan horrorós...”:

La data assenyalada s’atraca. Com tots sabeu, el dia més important de l’any està a punt d’arribar i hem d’estar ben preparats.

Per aquest motiu, el dissabte qui ve (dia 8 de febrer de l’any 2014 d.C.) haureu de dur tots els membres de la Unitat una CAMISA DE QUADRES!

Qui no ho dugui a les 16:30h p.m. quan entri per la porta del Cau, rebrà un terrible càstig…

Molt misteriosament,

S.M.C.”

Nota de les Caps: no sabem ni qui és aquest/a tal S.M.C. ni de quin dia tan important parla, però sembla que serà millor que li facem cas si no volem rebre el terrible càstig...

Fins dissabte!

Carme i Aina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada