divendres, 5 d’abril del 2013

Recordam!!

Recordam que dissabte 6 d'abril, els ferrerets no tenim cau!!! Començarem el dissabte 13!!

A més volem recordar-vos que els dies 20 i 21 tenim acampada tot l'agrupament, faltau molts per confirmar, per favor necessitam concretar el número exacte d'assistents, així que per favor tots els que no hagueu confirmat que vendreu o no vendreu a l'acampada feis-ho abans de dijous 11 d'abril, després ja no se podrà apuntar ningú més, ja que l'organització ha de reservar les places exactes.

I tots els que veniu de campament, que sou 10!!! necessitam per dissabte 13 fotocòpia de DNI i fotocòpia de targeta sanitària, a més del certificat de residència per poder mirar ja els bitllets!!

Dissabte 13, farem una activitat i necessitarem pots de vidre transparents d'espècies, de danones, de llegums (però dels petits), del que pogueu trobar, en necessitam un per cada un, i si en teniu més, els podeu dur per si de cas algú no en dugués. Gràcies

I ja per acabar, recordam la petició dels rutes:

Els rutes us demanen ajuda!


Hola estimats pares i mares!
La unitat de rutes de l’agrupament, per recaptar diners per poder anar de campament d’estiu a Polònia, estan organitzant una paradeta per vendre material de muntanya de segona mà (botes, cantimplores, carmanyoles…).
Per aquest motiu us demanen que dugueu tot el material de muntanya que ja no utilitzeu per tal de que els rutes el puguin vendre a bon preu.
Podeu començar a dur material tots els dissabtes a les 16:30h i a les 19:00h. El mercadet es durà a terme el primer i darrer dissabte d’abril i maig a l’agrupament de 16:30h a 19:00h.
Per a més informació contacteu amb rutesnuredduna@gmail.com
Moltes gràcies!!!!

2 comentaris:

  1. Bones a tots!!!
    En Marc Santos anirà a l'acampada si tot va bé.
    Gràcies i salut a tots.

    ResponElimina
  2. Hola! En Joan Tortella venrà a l'acampada. Bona setmna. Xesca

    ResponElimina