dimecres, 10 d’abril del 2013

SANT JORDI ESCOLTA!


El cap de setmana del 20 i 21 d'abril ens anam tot l'agrupament a la  trobada d’escoltes i guies que organitza anualment el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), i que anomenam Sant Jordi, ja que aquest és el patró de tots els escoltes.

A continuació vos donam tota la informació important de la sortida:

ON TINDRÀ LLOC? L’acampada es realitzarà a Binissalem, a un espai que ens ha facilitat l’Ajuntament adaptat a les nostres necessitats i  que a banda és una instal.lació juvenil. Estarem a Can Arabí acampats el dissabte i el diumenge baixarem al poble a fer activitats el dematí.

COM QUEDAM? 
Dissabte 20 a les 15:00h. A Palma, a davant el Bar Cristal. Anirem fins a Binissalem amb tren tots plegats.

Diumenge 21 a les 16'30h  a l'estació de Tren de Binissalem. Allà estarem entre les 16,30. 
                  
QUÈ HEM DE DUR? Uniformitat, menjar (berenar dissabte, sopar, berenar diumenge dematí), aigua, roba d’abric, sac, kimbo, tassó, plat i cobert (és important dur-ho per dinar diumenge, allà no n'hi haurà).
 El dinar de diumenge és paella, estem gestionant el tema per als intol.lerants al marisc i celíacs. Els caps de la unitat en la que estan en el vostre fills vos diràn com queda finalment.
QUIN ÉS EL PREU? Finalment seran 10€. Aquest preu inclou la instal·lació, dinar de diumenge, transport fins a binissalem, materiald e les activitats...

CONFIRMAU AQUÍ, el formulari estarà actiu fins dia 16 d'Abril.RECORDAU TAMBÉ, que per dissabte 13 hem de dur pots de vidre i PELS QUE ANAM DE CAMPAMENT: FOTOCÒPIA DNI, FOTOCÒPIA TARGETA SANITÀRIA I CERTIFICAT DE RESIDENT ! GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada