diumenge, 17 de març del 2013

Molta informació!!!

Com ja sabeu l'acampada va anar genial!! Vàrem jugar molt i disfrassats estavem moníssims!!!
Avui horabaixa tendreu les fotos dels darrers caps de setmana, que no trobava es cable de sa càmara i no les podia passar!

Ahir vàrem arreglar s'hort i ses lletugues ja comencen a estar grossetes, aviat les podrem treure!!
A més, vàrem fer algunes danses i començàrem a aprendre la cançó escolta "en estol".

Dissabte que ve no hem de dur berenar, ja que farem un pastís de galletes i xocolata, i pels alèrgics no passeu pena que tendran la seva adaptació.

També volem recordar que farem les vacances de Pasqua com a les escoles, així que aquest serà el darrer dissabte abans de vacanses fins el 13 d'abril que tornarem a veuren's.

I informar-vos també que els dies 20 i 21 d'abril tenim una acampada d'agrupament on podrem conèixer a tots els escoltes de l'illa!!!
I necessitam saber qui vendrà i qui no, abans de dijous vespre, al ser una acampada a aquesta escala se necessita molta organització.

A més:

Els rutes us demanen ajuda!

Hola estimats pares i mares!

La unitat de rutes de l’agrupament, per recaptar diners poder anar de campament d’estiu a Polònia, estan organitzant una paradeta per vendre material de muntanya de segona mà (botes, cantimplores, carmanyoles…).

Per aquest motiu us demanen que dugueu tot el material de muntanya que ja no utilitzeu per tal de que els rutes el puguin vendre a bon preu.

Podeu començar a dur material tots els dissabtes a les 16:30h i a les 19:00h. El mercadet es durà a terme el primer i darrer dissabte d’abril i maig a l’agrupament de 16:30h a 19:00h.

Per a més informació contacteu amb rutesnuredduna@gmail.com

5 comentaris:

 1. Bona tarda

  En Pau estarà encantat d'anar d'acampada els dies 20 i 21 d'abril

  Fins dissabte

  Joana

  ResponElimina
 2. Na Núria Martínez (ferrerets) i Pau Martínez (llops i daines) encara no estan preparats per venir a l'acampada del dia 20 i 21 d'abril. Esperem que el proper any ja tenguin seguretat per a venir sense els seus amics. Fins dissabte.

  ResponElimina
 3. Buenos días a todos y todas, Clara no vendrá a esta acampada, que os lo paséis muy bien
  Slds
  Ana

  ResponElimina
 4. En Lluc i en Jaume Rubi no vendran a la acampada conjunta.
  Fins dissabte!

  ResponElimina
 5. Hola, n'Andreu anirà a l'acampada.
  Fins dissabte!

  ResponElimina