dissabte, 16 de gener del 2021

El cau segueix en marxa!!!!

Hola Ferrerets!!!

Com ha anat el Nadal?? Heu menjat molt??

Avui és dissabte, i per tant, hi ha cau!! Però el cau d'avui serà un poc diferent a com ho hem fet fins ara, perquè serà virtual. Però no vos preocupeu que serà igual de divertit perquè tenim unes quantes sorpreses preparades!!

La primera sorpresa és...... que ha entrat una Cap nova a la unitat!!! El seu nom és Sara i la podreu veure a un dels vídeos que vos deixarem després.

La segona...... tenim rutes noves!!! Sabeu que fins ara hem tengut na Blanca amb noltros? Idò ara tendrem na Maria i na Marta, que també les podreu veure a un dels vídeos.

Ara sí, anam a començar el cau!!!!

Com sabeu, als Ferrerets mos agrada moooolt ballar, i per això tots i totes les caps i rutes hem preparat una dansa perquè la pogueu fer a casa. La podeu fer voltros sols o soles, o també dir-li a algú de la vostra família que vos acompanyi!! Podeu veure el vídeo AQUÍ          
j

A més, també hem preparat dos tallers súúúúper xulos per fer dos instruments musicals amb material reciclat i que tenim per casa:

y

l

Podeu enviar-nos vídeos o fotos de vosaltres fent el ball o els tallers al nostre correu (ferrerets@escoltesiguiesdemallorca.org) o pel grup de WhatsApp que tenim amb les famílies.

Esperam que vos hagi agradat molt i esperam els vostres vídeos!!!

Una abraçada ben forta! 😊

Caps de Ferrerets (Alba, Miquel, Maria, Alba, Sara) i Rutes (Maria i Marta)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada