dissabte, 30 de gener del 2021

Dissabte especial...de cau virtual!!!

Hola, Ferrerets!!! Com estau?? Esperem que hagueu passat molt bona setmana.


Avui és un dia moooolt especial...és dissabte!!!! El que significa que hi ha cau (virtual), però els ferrerets no aturam!! I, a més, avui també és el dia escolar de la no-violència i la pau, pel que us hem preparat unes cosetes molt xules que segur que disfrutau tant com nosaltres!


La primera activitat que hem preparat és una recepta de galetes boníssimes en forma de coloms (que és el símbol de la Pau! 🕊).

I no només això...sinó que també hem preparat un taller de...PAPIROFLÈXIA!! Amb la màgia del paper i les vostres mans podreu fer aquests xulíssims coloms!! Hem preparat dos vídeos que vos ajudaran a crear-los: el  primer és una miqueta més sencill que el segon, a veure si vos animau a fer ambdos!! 

 

Al tenir-los fets, heu d'escriure al paper una paraula que simbolitzi el que és per a vosaltres la Pau. Per això, podeu veure dos vídeos diferents: en el primer veureu una breu explicació sobre el que significa la Pau, i en el segon, uns infants explicant el que és la Pau per ells i elles.

I fins aquí és tot, Ferrerets!! Esperem que disfruteu molt amb aquestes activitats que podeu anar fent aquest cap de setmana i al llarg de l'altra setmana!


Ah....i recordeu! Esterem encantats i encantades de veure els vostres resultats!!! 

Una abraçada ben gran!!

Caps de Ferrerets i Rutes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada