dilluns, 17 d’agost del 2020

Dos alhora!!

 DISSABTE 16🌞

Hola, hola famílies!🌈

Sí, sí, sabem que feim una mica tard, però ja sabeu: "Más vale tarde que nunca".🤗

Ahir va ser un dia súper emocionant! Mare meva! Quina emoció sentirem tots i totes a l'hora de retrobar-nos! 👯‍♀️👯‍♂️

Vergonya?🙄Nirvis?😥Això no va amb nosaltres, com si ens haguessim vist ahir! 🥳 

Una vegada ens haviem acomiadat de les famílies i amb mascaretes posades (una gran ajuda per recordar els noms, per cert😉) començarem una llarguissima i dura excursió sols aptes per montanyistes de nivell🧗🏼‍♀️: Aparcament de _la Victòria_ -> _La Victòria_. 🥵

Una vegada al cim varem inspeccionar la zona amb els meravellosos guies de segon any✌🏻:

_Visita inclou_;

   -Zona d'acampada 🏕

   -Banys 🚽

   -Fonts ⛲️

   -Menjador 🥪

   -*Xalet* (com no podia faltar!)🏠 

En estar ubicats i ubicades va venir un moment molt dur i difícil que cap ferreret volia enfrontar: Jugar, jugar i jugar. 🤸🏻‍♂️ Eh!, i al que varen voler! Duriiiiiiiissim!😩 (El que era realment duríssim era veure a tots els vostres fills i filles suats de cap a peus)💦

També vàrem fer coses més series, com distribuir-nos en tendes, col.locar sacs...⛺️

Suats i col.locats anarem a fer una cosa molt poc quotidiana en aquesta època...🥁🥁Rentar mans!!!🚿 XU-LI-SSIM🥴

Després d'això tocava recuperar forces, pel que cada ferreret i ferrereta va menjar-se, una cuixa de porc senglar🐗🍖, tres kg de _empanadillas_ 🥠 i vuit litres de natilles🍨. 

I clar... després d'aquest "soparillo" varem anar a fer nones😴... Que Nooooo!!!! Que som uns i unes marxoses!💃🏻 Amb la panxa plena encara trobàrem forces i ganes per jugar a un joc nou, original, innovador... Polis i cacos!👮🏻‍♀️🦹🏻‍♀️ (Segur que no el coneixieu...😉Ja vos l'ensenyaran)

Tranquils, tranquil.les... També hem dormit, i gràcies al Covid👑🦠 aaaaaaamples aaaaamples!

En conclusió, famílies, s'ho passen fatal, estan morts de fam, d'avorriment i tot el dia ploren perque vos enyoren molt! 🤯(Me sap greu, pensen poc en voltros🤭)

Bona nit! Una besada forta, forta, això sí, des de dos metres de distància😷😘


DIUMENGE 18 🌟

Ai, ai, ai, quin dia families!🤩

Avui ens hem despert al ritme de la música🎶 per començar el matí amb energia💪🏼, que ha estat necessaria!

Després d'un berenar de buffet digne d'hotel de cinc estrelles ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, ens hem preparat per un matí d'escàndol!

Amb una camiseta blanca, un paisatge al.lucinant🏞 i un ribell amb una mescla sospitosa🤔 preparada pels caps, hem començat una manualitat súper, súper fashion! 💁🏼‍♀️💁🏻‍♂️(Aviat podreu veure el resultat😉)... Hem fet una línia de camisetes personalitzades d'alta costura: Le petit ferrere de la Victorie

Després de fer de modistes, els ferrerets i les ferreretes han fer una batalla⚔️  tots contra tots, una guerra on el Colacao ha embadurnat tota la seva cara, però tranquils‼️‼️❕: Tots els Ferrerets i Ferreretes han passat per el túnel de rentat i han quedat com a recent nats.

Ei, però no ens oblidam que entre tanta activitat i rialles em de recarregar les piles, i quina millor manera de fer-ho que menjant un plat escepcional de 🥔🍗🍜! Sí, sí, com ho veis, han menjat tooooooooooooooot això😱.

Post-dinar els al•lots i al•lotes han disfrutat del denominat *PANXING* (relaxament físic i psicològic post dinar/sopar/berenar de re-chu-pe-te.). Després del denominat PANXING, ens hem posat els banyadors i hem anat a una súper beach🏖️ on hi havia una illa INCREÏBLE 🏝.

Després de la segona dutxa del dia 🚿 (siempre limpio, nunca inlimpio) hem sopat d'un autèntic plat gourmet, així com ja mos estan acostumant últimamen (crec que no voldrem un res que no sigui de restaurant quan tornem a casa 🤫)

Per acabar el día ens hem convertit en indis per un vespre 🏕️ i hem experimentat com és la vida de la tribu "Hau"🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♂️ Com a petit resum, tranquilitat, moviment, parla i agilitat.

Esperam que estigueu tots la meitat de bé que nosaltres, perquè nosaltres estam de REXUPETE!!!🧡🧡

Bon vespre a tothom!🌙💫✨🌟


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada