diumenge, 28 de juny del 2020

CAMPAMENT D'ESTIU 2020

Bon dia families, 

Com sabeu dissabte férem la reunió de mapaitos per explicar les noves mesures i la nova idea de campament per aquest estiu, vos passam un petit resum. 

El campament enguany serà de tres dies, del 15 d'agost horabaixa al 17 d'agost horabaixa, els horaris no els sabem tenint present que la instal·lació ens ha d'avisar contant amb les noves mesures que s'apliquen per la situació que hem viscut i vivim.

El Consell de Mallorca,  ha tret una nova normativa per activitats de lleure, que hem de tenir present a l'hora de fer les activitats limitant els grups a 20 particiants, i serem exactament 20, i també es important que durant els 15 dies abans de l'activitat les families aneu mirant la temperatura als i els ferrerets, per tal que si tinguessin alguna simptomatologia lligada amb Covid no podrien participar de l'activitat.  

Pel que fa a la instal·lació on farem l'activitat, han tret mesures específiques enfront a la pandèmia i haurem de dormir de tres en tres i haurem de dinar de 4 en 4 a cada taula mantenint la distància de seguretat, sempre i quan no es pugui mantenir la distància haurem d'emprar mascareta. Si durant el campament, algun ferreret tingués símptomes (que sabem que no passarà), hem de seguir el protocol que ens marca la instal·lació, que es aïllament amb un cap i cridar al metge per valorar i si fos necessari sortida del campament de la persona o el grup, en aquest cas decidiria el 061 i la instal·lació. 

A l'hora de deixar als i les ferrerets no es pot pujar al campament, ens demanen des de la instal·lació que no pugin families, així que farem la recollida i deixada al parking que hi ha devora la platja, i no ens podrem acumular. 

Pel que fa a les mesures que hem pensat els i les caps, nosaltres durem les mascaretes per els i les participants, també durem el sabó, crema solar, pasta de dents... per tal que hi hagi menys objectes durant el campament i també prendrem la temperatura als i les ferrerets dos pics al dia fent un registre de les temperatures. 

A la propera  reunió es molt important que vengueu totes i tots perquè haurem de signar el compromís vostre de seguiment mèdic i la fitxa d'autorització a l'activitat, així com vos passarem la informació del campament i el material necessari. Aquesta reunió serà el proper dijous 6 d'agost a les 19h al cau.

Preu de l'activitat, el campament tindrà un cost de 55€, es important que ingresseu el que us manca per arribar als 55€ abans del 15 de juliol. 


Indicant al concepte, nom del nin/a i llinatge + campament ferrerets (ex: Maria Ballester, campament ferrerets).
Compte: ES65 2100 1753 3302 0000 7075


Titular: ESCOLTES I GUIES DE MALLORCA


Moltes gràcies
caps de ferris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada