diumenge, 28 de juliol del 2019

Terramajaras on the road

Bona nit Poraks i Porakes
Ui, perdó, tornam a començar

Bona nit Terramaines (Terramajaras pa los amigos),
Avui era el gran dia, començava l'aventura. Teniem molts de reptes per davant,  el primer era el més feixuc (després d'haver hagut de preparar les motxilles i fer el Tetris de l'any), trobar el punt de trobada. Però estau d'enhorabona, ja que tots ho heu aconseguit!

Una vegada instal·lats al campament base, anomenat vulgarment "La Victòria" i a partir d'ara, zona zero de verdures ( ja que les hem devorat 😅😅), hem  fet una inspecció del camp de combat, hem revisat els queviures consistents amb aigua amb clor i localitzat es banys per ses incursions nocturnes.

Una vegada acabada la inspecció hem procedit a la batalla, lluitant fèrrimament contra un suuuper tumbet autòcton, una suuuuper empanada gallega representant multiculturalitat i un trist muslito de pollo que no sabem d'on surt. Lluita a lluita i passa a passa es com se guanyen les batalles i plat a plat i amb una brutal natilla danone és com hem acabat sa batalla d'avui.

Per acabar de rematar hem fet observació i espionatge de sa zona zero a base de sardines.

Per enmig hem fet replantejament d'estratègia i hem decidit no dutxarmos, encara que amb 5 baixes de darrer moment en aquesta estratègia (quan te fas gran s'oloreta a porquet te fa menys graci), i hem rebut també una notificació urgent que no deia massa, però que dirà molt més endavant.

El que sabem de moment és que una superheroina anomenada Terramaina (Terramajara segons els ferrerets) necessita la nostra ajuda i més endavant ens diran coses,

I seguint tradicions...

  • Ara que sabem d'on venen ses hamburgueses, d'on venen ses cuixes de pollastre?? TXAN TXAN TXAAAAN (1 punt) Justifica la teva resposta

I això és tot per avui,

Bona nit a tots, 
Caps de Llops i Daines Ferrerets

3 comentaris:

  1. Sois totales!!!!!!!No me he enterado del todo ...pero lo que sí se es que estáis disfrutando!!Ánimo caps!!!!

    ResponElimina
  2. D'una gallina, gall o polla... Gràcis x tot caps

    ResponElimina
  3. Els pollastres van ser els primers habitants del planeta, per això tot té gust de pollastre. ;)

    ResponElimina