diumenge, 29 de juliol del 2018

Dia mundial indivertit sense fumbòl

Bon vespre mapàs dels Poraks i Porakes!

Tot seguint el fil de la història d'ahir, ens trobem que els nostres 14 protagonistes es desperten a la còlonia (no direm exactament a quina hora...) per seguir disfrutant de la seva gran aventura.

De bon matí s'han comunitat amb nosaltres unes tal Pilly&Milly, demanant-mos ajuda per reconstruïr una nau o alguna cosa símilar... La veritat es que encara no tenim massa idea de que va la cosa, però ens han demanat que els hi aconseguissim uns alerons interestel·lars, encara que no ens han dit com... Per això hem decidir seguir amb les activitats planejades per aquesta aventura!

Així que després d'agafar forces a base de formatge i pernil dolç galletes i cereals, hem pensat que el millor per a pròximes expedicions és saber orientar-nos, així que hem agafat les brúixoles i posam que posam a fer feina hem après ben bé l'Orientació espaitemporak amb eixos de coordenades desirdebades u a vegades irdebades anv ek Birdm, Sed, Wst i Wdst. Orientació espaitemporal amb eixos de coordenades desordenades i a vegades ordenades amb el Nord, Sud, Est i West.

A mitat camí de l'orientació hem vislumbrat una troballa llegendària coneguda com a Myotragus Balearicus Albinus (a.k.a. La Neusy), que venia d'una expedició internacional. Així que parlant parlant hem aconseguit que ens ajudi i estigui amb nosaltres, de manera que ara som 6 Myotragus amb els Poraks i Porakes.

Per si la calor de Mallorca no era suficient, hem recuperat energia a base de lava treta de Mordor i tubercles "varis" amb vegetables càrnics (sopa de pollastre i pinxos amb patates). Encara que la seva funció ha resultat efectiva i hem pogut fer un round 2 d'ahir vespre, anar a la platja i nedar!

Aquesta vegada l'empresa ha resulat més lumínica i contraproduen't, el primer que hem fet, després del typical Majorcan Capfico ha estat una batalla cruenta contra els déus, amb el resultat de l'adopció d'un Unicuerno amb ales, la posició d'un sol matador i la tasca de creació d'una nova ciutat per part dels vostres Poraks i Porakes, han demostrar ser totes i tots uns arquitectes i arquitectes.

Després de les dutxes hem rebut una MAsterclass MAgistral per part de les MAdònes de corrMAl, L.Salom i C.Mas, han demostrat ser unes pofessores excel·lents i pacients, excepcionals.

Per acabar d'arrononir el dia hem realitzat unes olimpíades al més pur estil Nureddunià amb unes Regguetón Session's paral·leles induídes pels nostres estimats veinats.

Egun on't mapaitos!


Per ceeeeeert!!!!!!! Abans de dormir han aparegut misteriosament els alerons interestel·lars, començam a sospitar que ens espien....


Enigma del dia: Si pensament és pensació, condició és condiment?  (1 punt) Justifica la teva resposta. (0,25 punt).

#eltercercertameninterestelarnoésunarave

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada