dilluns, 30 de juliol del 2018

Atentament.... Campamentació!

Holis Personis!!!

Que hem fet avui? Ah, sí!
Avui hem fet moltíssimes coses!

El resum ràpid del dia és, Pintació, Dinació, Preparament de la vetlladació, Dutxació, Sopació i Ventlledació amb una mica de dramació!

Els petits expedicionisten han realitzat una activitat de dibuix tècnic, ja que na Pilly&Milly mos han demanat com se fan els cercles per reparar els Cilindres Turboestrella del motor, per això hem decidit que la millor manera de fer-ho era amb les camisetes blanques que tots duien a les motxilles.

Una vegada fetes hem procedit a la dinació del dia, consistent en un arròs de peix boníssim però també provinent de Mordor una vegada més.

Per la tarda els Poraks i Porakes han fet de Myotragus i han estat tooooota la tarda organitzant, pensant, maquinant i quasi programant la vetllada d'avui vespre.

Per acabar d'assolir el nivell Myotragusista, faltava dur a terme l'activitat i el resultat és... TXAN TXAN TXAN quasi quasi són super Myotragus, però encara els hi falta una miqueta, podem dir que per arribar al nostre nivell hem arribat a la conclusió que el que falta és "No facis als altres el que no vulguis que et facin a tu". - ació

Au idò! Egun on't!


Enigma del dia: Si un porraket diu que està ple però després se menja un gelat, s'està produïnt una timació o s'està redescobrint un segon estòmac? (1 punt) Justifica la teva resposta (0,25 punt)

Puntuacións generals:
- Kegoxo: 1, 135 (Falta bibliografia segon Apasis)

#DelantelaToallaDaltonismoZero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada