dilluns, 2 de març del 2015

resum de l'acampada!!!

Famílies ja hem arribat!!!

Vaja cap de setmana més mogut i més divertit!!

Ens hem anat d'acampada tot el cap de setmana els ferrerets tots sols i com ja us deuen haver contat (si ja s'han despert) ens ho hem passat del millor possible.

Dissabte horabaixa quan vam arribar muntarem les tendes, tot un xou... pals per tot, piquetes arreu, tenda, dobles sostres... quan vam descobrir com anava tot plegat, va ser molt més fàcil!

Després de muntar les tendes vam anar a cercar pals i llenya per fer foc!!!, i férem un súper foc perquè ens fes una mica de calor a tots els ferrerets perquè feia una mica de fred.

Després de sopar, jugàrem a, un dos tres pica paret a les fosques, els hi encanta jugar i també jugàrem a línia imagino, descobrirem que hi ha ferrerets que tenen capacitat per ser pillats fàcilment. ;p

Diumenge de matí les caps ens vam despertar amb el xiuxiueig dels ocells rere les veus d'alguns ferrerets que estaven a dintre les tendes xerrant com si fossin les dues del migdia, però no... eren les 7 del matí!!, el sorprenent va ser que hi va haver ferrerets dormint fins a les 8'30 :D.

El dematí després de berenar, vam fer les motxilles, desfer les tendes i ens vam anar cap al monestir allà deixàrem les motxilles i vam partir cap al camell i a la cometa dels morts, on vam entrar i tot!!!

Finalment tornàrem i dinàrem tots plegats, ara sols ens quedava temps per jugar tots junts esperant que arribés el bus que ens tornava a casa i la resta ja la sabeu!!! Vos deixam les fotos de l'acampada.ATENCIÓ ATENCIÓ!!!

· Acampada de branca: Encara heu de contestar el formulari per saber si els i les ferrerets venen o no a l'acampada de branca. El que si és important és que dissabte els pares i mares dels nins i nines que venen a l'acampada de branca, a les 18:30 vengueu al cau i parlem del tema del transport de l'acampada.

On anam? Hort de son serra (on férem l'acampada de Nadal)
Quan hi anam? Dissabte 14 i diumenge 15 de març.
Qui anam? Tots els ferrerets i les ferreretes de Mallorca!!!
Podeu confirmar fins divendres d'aquesta setmana! :D


· Campament d'estiu.  Com sabeu férem reunió de campament d'estiu per a informar que ens anam tots plegats enguany de campament, recordar-vos que feim una pestanya d'informació de campament i que vosaltres teniu fins al 10 d'abril per fer el primer pagament per confirmar si venen o no de campament d'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada