dilluns, 9 de març del 2015

ELS SENTITS MÉS DESENVOLUPATS!

Famílies,

Aquest dissabte va ser tan divertit que ens va passar per alt el temps volant!

Començarem el cau amb jocs i activitats, parlant de l'acampada de lluc que ens comptaran alguns ferrerets que ho van contar a l'escola, llavors va començar el més difícil emprar els nostres sentits!!!

La vista, el tacte, l'oïda, l'olfacte i el gust van ser els escollits per a emprar durant tot el dissabte, va ser molt divertit i provàrem coses que mai ens haguéssim pensat, però tenim ferrerets amb bon paladar!!!

· Acampada de branca:


 Ja tenim les persones que s'han apuntat a l'acampada controlades, ara ens falta la informació:


On anam? Hort de son serra (on férem l'acampada de Nadal)
Quan hi anam? Dissabte 14 i diumenge 15 de març.
Qui anam? Tots els ferrerets i les ferreretes de Mallorca!!!
Quan costa? L'acampada costarà 5€, ens ho heu de donar el mateix dissabte a alguna de nosaltres tres al cau (els que ens vegem allà) o a l'hort de Son serra.
Com quedam?
         · Dissabte 14 de març: Hem de ser a la instal·lació a les 16:15, hem d'intentar no arribar ni abans ni després i super important no podem partir deixant als nins o nines amb altres caps, ens veiem al camp de futbol, , on dinàrem a l'acampada de nadal.
               · Diumenge 15 de març: Hem de ser al mateix lloc, al camp de futbol a les 16:15, com el dia abans ni abans ni despres, hem d'intentar arribar al camp de futbol a les 16:15m i allà us estarem esperant nosaltres amb els i les ferrerets

Que hem de dur? Tot el necessari per a l'acampada, menjar (berenar, sopar, desdejuni, berenar i dinar), aigua, muda, roba d'abric... a banda de dur la roba que vos vam dir a la reunió (camiseta vella (rompuda), pantalons obscrus i mocador per al cap si voleu) dins una bossa amb tota la roba marcada i ens l'heu de donar a nosaltres tres.


· Campament d'estiu.  Com sabeu férem reunió de campament d'estiu per a informar que ens anam tots plegats enguany de campament, recordar-vos que feim una pestanya d'informació de campament i que vosaltres teniu fins al 10 d'abril per fer el primer pagament per confirmar si venen o no de campament d'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada