dijous, 5 de desembre del 2013

Ja s'acosta l'acampada de Nadal!

Bon dia ferrerets!

Vos hem de donar una notícia... dissabte que ve és el darrer dia de cau de l'any! Perquè el cap de setmana següent és l'acampada de Nadal i després ja tenim vacances!!

Dissabte passat varem jugar a un joc nou, animals de pèl i ploma, varem fer una dansa i després de berenat varem anar a cercar les parts de la motxilla que s'havien perdut per defora! Així varem aprofitar per explicar-nos entre tots com fer-la!!

INFORMACIÓ SOBRE L'ACAMPADA DE NADAL:

Vos informam que els propers dissabte i diumenge dies 14 i 15 de desembre durem a terme la ja tradicional acampada conjunta de Nadal.

La trobada serà dissabte a l'Agrupament a les 16:00 des d'on partirem en bus cap a Sa Torrentera. Carretera Inca-Sencelles km 4'8/5. (MAPA)

Diumenge vos esperam a totes i tots a les 11:30 a Sa Torrentera per participar a les activitats amb els vostres fills i dinar tots junts. Per favor, duis tots menjar per compartir. Igualment heu de dur plats, tassons i coberts reutilitzables.

QUÈ HEM DE DUR?? Hem de dur tot el necessari per anar d'acampada (sac, estoreta, cantimplora, roba d'abric, llanterna amb piles), berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i berenar de diumenge dematí. IMPORTANT: indicau quina és cada menjada perquè no volem berenar del sopar!

NO OBLIDEU, COM FEIM LA MOTXILLA? Mirau l'apartat de material d'acampada i consells per a fer la motxilla! És important que els ferrerets siguin davant i ajudin a fer-la, PER FAVOR!

Després del dinar repartirem els regals de l'amic invisibile, molts de vosaltres vos demanareu: com funciona l'amic invisible? Quan arribeu hi haurà uns encarregats amb unes capses separades per unitats, és a dir, una capsa per rutes, una per pioners i caravel·les, una per ràngers i esplets, una per llops i daines, una per ferrerets i una per pares i mares. Vosaltres heu de portar un regal per a cada membre de la família si tots voleu participar i deixar-lo a les persones encarregades. El regal ha de complir aquestes condicions:
-Ha de ser alguna cosa comprada, retrobada o feta per vosaltres que us agradi i que cregueu que pugui agradar a qui li toqui, més o menys del grup de la vostra edat.
-No pot superar el preu de 6 euros.
-Ha d'estar embolicat amb paper de diari.

Els que tingueu germans que no siguin escoltes, no us preocupeu, també podran participar a l'amic invisible. Sols heu de portat un regalet que també es ficarà dins la capsa que correspongui a l'edat que té el vostre germà, germana o qualsevol altre familiar o amic que vingui el diumenge. Intentau que sigui un regal que pugui agradar a algú de la vostra edat!

PREU DE LA SORTIDA: 12 euros per al·lota/al·lot. Inclou el bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada.

Per favor, confirmau assistència tot d'una que pogueu mitjançant aquest formulari!

El darrer dia per confirmar és dia 11 de desembre!

Fins dissabte!

Carme i Aina1 comentari: