dijous, 28 de novembre del 2013

Dissabtes i camises!

Hola a totes i tots!

Aquest cap de setmana passat varem fer moltes coses, però hem de dir que varem enyorar a n'Aina, que ja està millor! Abans de berenar varem jugar a Torre elèctrica i Mia. Després va passar una cosa molt emocionant i és que n'Astrid mos va respondre la carta que li haviem enviat!! És més, mos va enviar una foto del seu padrí cuidant un animal de la granja!!

Quan ja haviem pensat què respondre i quines cançons teniem pensades varem decidir tornar a sortir per seguir jugant! Varem aprofitar que feia fosca per jugar a Sardina i després varem acabar jugant a Pam! Som incansables!

IMPORTANT! Dissabte que ve farem revisió de camises perquè hi ha ferrerets que no tenen la seva. De fet, les caps en tenim una (sense nom) que va quedar a la sala. Així que TOTES i TOTS duis la camisa que teniu a casa i ja li posarem nom les caps.

Per dissabte que ve tenim pensat aprendre a fer la motxilla perquè n'hi ha molts que no en sabem i s'acosta l'acampada de Nadal (dia 14 i 15 de desembre).

Moltes gràcies!

Fins dissabte!

Aina i Carme

1 comentari:

  1. En Pau Martínez demà no podrà venir, està malalt. Sa nostra camisa és a casa. El proper dissabte haurà d'aprendre a fer la motxilla! Passa-ho bé!

    ResponElimina