dilluns, 20 de març del 2023

NOU MARXANDATGE DE LA FEG!!!


HOLAAA FAMÍLIES I FERRERETS!!!

COM ESTAU???

DISSABTE PASSAT ENS VAN FER UNA FORMACIÓ BEN XULII DESDE BENAMICS. VOS VA AGRADAR??? DISSABTE AL CAU ENS CONTAREU TOT EL QUE VAREU APRENDRE! ESPERAM QUE HO CONTASSIU TOT A LES VOSTRES FAMÍLIES!!😃😃

TAMBÉ VÀREM FER LA PRIMERA REUNIÓ PER AL CAMPAMENT D'ESTIU! VOS DEIXAM AQUÍ UN LINK AMB TOTA LA INFORMACIÓ PER A QUI NO VA PODER ASSISTIR-HI!

CIRCULAR CAMPAMENT

AQUESTA SETMANA HI HAURÀ CAU NORMAL, A LES 16:30H. 

VOS DEIXAM ARA UN POC D'INFORMACIÓ SOBRE EL NOU MARXANDATGE DE LA FEG:

Ya tenemos preparadas las nuevas camisetas y sudaderas por si alguna se quedó sin una de ellas en el último pedido. Además os presentamos una gran novedad, la nueva Pañoleta Federal. Como guías y guías-scouts, las pañoletas son parte de nuestra identidad, y hemos querido diseñar una que nos represente como Federación.👐 🔝

Estas prendas servirán para que todas las socias (niñas y niños, madres y padres, monitoras y monitores) tengan un pedacito de la federación en su armario y puedan llevarlo a las actividades de sus asociaciones, acampadas, campamentos, encuentros federales y campamentos mundiales! Dándonos así una identidad de federación tan necesaria. 👕


Los precios de las prendas y pañoletas son:
- Sudadera: 25€
- Camiseta: 10€
- Pañoleta: 10€

Si queréis reservar alguna de estas, rellenad el formulario que aparece a continuación. Nosotros nos encargaremos de hacéroslas llegar a vuestras asociaciones!


⚠Este formulario cerrará después del 23 de marzo ya que el pedido se realizará el 24 de marzo⚠

Per qui no conegui la FEG, aquí teniu una petita explicació de què és. La nostra entitat (Escoltes i Guies de Mallorca), de la qual forma part el nostre agrupament, es troba dins d'una associació a nivell nacional que es diu Federación Española de Guidismo (FEG). Dins aquesta associació també hi formen part altres 5 entitats d'escoltes i guies d'altres llocs d'Espanya: Asociación de Guias de Aragón (AGA), Associació Guiatge Valencià (AGV), San Marcial (Euskadi), Grupo Scout Guaxara (Canàries), Asociación Guias de Torrelodones (AGT, Madrid).
La FEG ens dóna representació a nivell nacional i a nivell mundial dedins la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts).

Quines activitats fa la FEG? Organitza de tant en quant trobades de caps o d'unitats per infants i joves. Per exemple, per desembre de 2021 l'equip de caps vàrem realitzar una trobada a Jaca organitzada per la FEG on vàrem coincidir amb caps de les altres associacions. També l'estiu de l'any passat es va realitzar una EuroJamboree a Praga, que va consistir en una trobada d'escoltes i guies d'Europa central, i Pioners i Caravel·les hi varen participar gràcies a formar part de la FEG.

FINS DISSABTE FERRERETS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada