dimarts, 7 de juny del 2022

AIXÒ JA S'ACABA

HOLA FERRERETS I FAMÍLIES!!

AQUEST CURS JA ARRIBA AL SEU FINAL, PERÒ NO VOS PREOCUPEU QUE HO CELEBRAREM COM TOCA.

AQUEST DISSABTE NO HI HAURÀ CAU, I ENS VEUREM DIRECTAMENT A LES 19 h. ESTAU CONVIDADES TOTES LES FAMÍLIES I INFANTS A VENIR. HEU DE DUR EL VOSTRE SOPAR I LA RUTA VENDRÀ BEGUDES PER RECAPTAR DOBLERS PEL SEU CAMPAMENT.

I EL MÉS GUAY D'AQUEST DISSABTE QUE ÉS?? FAREM UN CONCURS DE TALENTS SUPER REXULITO. TOTHOM QUE VULGUI ES POT PRESENTAR. 

NOSALTRES, ELS I LES FERRERETS HEM PREPARAT UNA PETITA ACTUACIÓ PER DISSABTE, I PER FER-LA, NECESSITAM QUE CADA FERRERET DUGUI UNA CAMISETA O LA PART DE DALT DE COLOR VERD. A MÉS, PODEU PRACTICAR LA CANÇÓ DE FERRERETS, QUE LA TROBAREU A L'APARTAT DEL CANÇONER.

AQUÍ TENIU EL CARTELL INFORMATIU:


A MÉS, TENIM UNA ALTRA NOTÍCIA, LA FEG HA TRET UNES DESSUADORES I CAMISETES SUPER XULES. PODEU COMANAR-NE FINS DIA 19 DE JUNY AQUÍ

PER QUI NO CONEGUI LA FEG, AQUÍ TENIU UNA PETITA EXPLICACIÓ DE QUÈ ÉS:

LA NOSTRA ENTITAT (ESCOLTES I GUIES DE MALLORCA), DE LA QUAL FORMA PART EL NOSTRE AGRUPAMENT, ES TROBA DINS D'UNA ASSOCIACIÓ A NIVELL NACIONAL QUE ES DIU FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE GUIDISMO (FEG). DINS AQUESTA ASSOCIACIÓ TAMBÉ HI FORMEN PART ALTRES 5 ENTITATS D'ESCOLTES I GUIES D'ALTRES LLOCS D'ESPANYA: ASOCIACIÓN DE GUIAS DE ARAGÓN (AGA), ASSOCIACIÓ GUIATGE VALENCIÀ (AGV), SAN MARCIAL (EUSKADI), GRUPO SCOUT GUAXARA (CANÀRIES), ASOCIACIÓN GUIAS DE TORRELODONES (AGT, MADRID).

LA FEG ENS DÓNA REPRESENTACIÓ A NIVELL NACIONAL I A NIVELL MUNDIAL DEDINS LA WAGGGS (WORLD ASSOCIATION OF GIRL GUIDES AND GIRL SCOUTS).

QUINES ACTIVITATS FA LA FEG? ORGANITZA DE TANT EN QUANT TROBADES DE CAPS O D'UNITATS PER INFANTS I JOVES. PER EXEMPLE, PER DESEMBRE ELS I LES CAPS VÀREM REALITZAR UNA TROBADA A JACA ORGANITZADA PER LA FEG ON VÀREM COINCIDIR AMB CAPS DE LES ALTRES ASSOCIACIONS. TAMBÉ AQUEST ESTIU ES REALITZARÀ UNA EUROJAMBOREE A PRAGA ORGANITZADA PER LA WAGGGS QUE CONSISTEIX EN UNA TROBADA D'ESCOLTES O GUIES DE TOT EUROPA, I ALGUN/A DELS NOSTRES PIONERS I CARAVEL·LES HI PARTICIPARAN GRÀCIES A FORMAR PART DE LA FEG.

AIXÒ ÉS TOT, FINS DISSABTE!!! VENIU AMB LES PILES CARREGADES
CAPS DE FERRERETS🐸🐸


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada