dijous, 28 d’abril del 2022

Ens tornam a veure!!!

Bon dia Ferrerets! 🐸🐸


Ja s'han acabat les Pasqües :( però ara ens tornarem a veure, QUE JA TENIM MOLTES GANEES!!😄. I és que ja tenim moltes coses pensades per a fer. Aquest dissabte farem cau normal com sempre, però pel pròxim hem pensat una excursió, a on encara és un secret 😶. I més coses tenim preparades per els pròxims mesos. Una d'elles per a les families amb l'entitat de Ben amics.

Ben amics, Ã©s l'única associació de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals de les Illes Balears, i té organitzada una activitat.

Aquesta entitat té un projecte que és, El Servei d'Orientació, Informació i Sensibilització per a joves lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (SOIS LGTBI+) és un servei complet que comprèn intervenció individual, grupal i comunitària.

Una de les parts del Servei és la trobada amb les families, que forma part de la part comunitaria. La intervenció comunitària és aquella que es duu a terme pròpiament en mateix centre per tal de contribuir a generar espais més inclusius i erradicar la LGTBIfòbia en aquests espais. Consisteix en realitzar formació a professionals d’àmbits sensibles, infants i joves i famílies  en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Així que vos proposam aquesta trobada per dia 14 de maig, de les 16:30 a les 18 hores. No vos preocupeu, podreu deixar els vostres fills i filles una mica abans al cau. 

Vos deixam un formulari per confirmar assistència, es important que la confirmeu per saber quantes serem i tenir una mica de planificació. El formulari estarà obert fins dia 12 de maig. Al blog de l'agrupament podreu trobar més informació. 

Moltes gràcies i una abraçada,

Equip de caps 💚💚

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada