dissabte, 8 de gener del 2022

Després dels polvorons i torrons torna el cau!!

Boon diaa Ferrerets i famílies!!

Com estau? Com ha anat aquest nadal?? Heu menjat molts polvorons i torrons? Nosaltres sí, i esperam que vosaltres també i que hagueu passat molt bon Nadal.

Ja ha arribat el moment de tornar a la rutina, i començar cau de nou. El proper dissabte 15 de gener ens veiem a l'hora de sempre (16:00 h per qui no ho recordi) al cau amb moltes ganes i il·lusió.

Us contarem una coseta ja que potser molts i moltes de vosaltres no ho sabeu. Al cau tenim la tradició de celebrar St Antoni amb una super festa. Normalment, feim una torrada al cau amb tots els i les infants i joves i totes les famílies, i els Pioners i Caravel·les fan una actuació per a tothom. Finalment, encenem una foguera gran i posam música per ballar.

En un principi, el dia 15 teníem pensat celebrar el St Antoni, però la situació sanitària s'ha complicat massa com per celebrar-lo de manera segura. A més, ara mateix la normativa prohibeix fer foguerons i torrades. Així que aquest any tampoc podrem celebrar el St Antoni, però no vos preocupeu que si seguiu al cau amb nosaltres, l'any que ve o el següent segur que podrem fer-ho i vos agradarà molt!!!

Això és tot per ara, la setmana que ve heu de dur:

  • Roba d'abric (que ja fa frescoreta)
  • Aigua i berenar SALUDABLE
  • Moltes ganes i il·lusió
Esperam que passeu una bona setmana i fins la setmana que ve!!
Ah! i recordau la paraula màgica: Tutifruti

Una abraçada ben forta!!

Els i les vostres caps de Ferrerets 🐸🐸, que per si heu oblidat els noms: Miquel, Paula, Sion, Rafel i Alba (i una ruta nova, que si la voleu conèixer haureu de venir dissabte, txan txan txan)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada