dimarts, 30 de novembre del 2021

Una setmana sense cau i una de nadal!

Bon dia, Ferrereeets!! 🐸

La setmana passada vàrem jugar i cantar tant que aquesta vos deixam descansar! És a dir, que aquest dissabte 4 de desembre NO HI HAURÀ CAU!😢

Per altra banda, el següent cap de setmana també serà una mica especial ja que s'apropa Nadal, i enguany a l'AEG Nuredduna ho podrem celebrar com cada any. Enguany farem una diada on participarem totes les famílies del cau.

La diada serà el dia 12 de desembre de 10:00h a 17:00h, per tant dissabte dia 11 NO hi ha cauEl lloc on farem la diada serà a Sa Torrentera (Sencelles) i aquí podeu trobar la ubicació.

Quant al menjar, cada família s'ha de dur lo seu perquè no es pot compartirPer a totes les famílies que duen en el cau des de fa temps, volem aclarir que enguany no farem amic invisible.

També vos demanam si dia 12 de desembre, podríeu dur tantes capses de cartó i rotllos de paper de vàter com pugueu.

Finalment, els i les rutes (els i les més grans de l'agrupament) ens han demanat que us féssim arribar aquesta informació:

Hola a tots i totes, som els i les rutes, i els propers dissabtes 4 i 18 de desembre (al cau) i el diumenge 12 de desembre (a sa torrentera) hem organitzat una recollida d'aliments amb l’organització Mallorca Sense Fam. Es podrà dur arròs, pasta, sucre, oli, articles d’higiene personal i de neteja de la llar. Aquí teniu el cartell per més informació. Gràcies!

 

Ens acomiadam per aquesta setmana, però vos volem veure a tots i totes amb el doble de ganes dia 12 de desembre!!

Equip de CapsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada