diumenge, 11 d’octubre del 2020

Tot llest per passar-ho de rexupete!

 Bon dia famílies!🌞

Esperam que esteu passant un bon diumenge! Però com bé sabeu, ja queda ben poquet per començar, i els i les caps de ferris estam impacients!

                                                            
Com varem explicar ahir, enguany la unitat de ferrerets estarà formada per tres grups bombolla de deu infants cada un. Per tal que tots i totes puguem coneixer'ns, els grups bombolla aniran canviant cada mes. Per poder fer aquest canvi de grup haurem d'estar 15 dies separats, pel que cada darrer cap de setmana de mes no hi haurà cau.

Varem explicar també,  que cada darrer cap de setmana de mes, us passarem un qüestionari per saber quins dissabtes del mes següent podran o no venir els vostres fills i filles. Així, a l'hora de montar els nous subgrups ho tindrem en compte i intentarem fer-los el més equilibrats possible.

Les entrades al cau seran escalonades i per zones, per això, enguany, la unitat de ferrerets començarà a les 16:00 i acabarà a les 18:30. No obstant això, no tots entrarem per allà mateix, sinó que en funció del nostre grup entrarem per una porta o una altra.

Però...Suposam que el que realment us interessa son els grups, així que aquí els teniu:

GRUP 1GRUP 2GRUP 3
1BLAIÀFRICANEUS M
2JAUME AEMMALUCA
3CLÀUDIAHUGOJUANMA
4IAGOLLUCNEL
5AINAOLIVIALLUÍS
6BRUCMAXLUCAS
7JOANMARCÀNGELA
8JOELENEKOCARLOS
9NEIZANROBERTOEMMA E.
10claraDÍDACNIL
Porta: 1Porta: 2Porta: 3

Dit això, ens veim el dissabte que ve! Pensau que els ferris berenam, així que pensau a dur una bosseta amb berenar i aigua!

PD: ENGUANY COMPTAM AMB 5  CAMISES DE FERRERETS PER REUTILITZAR, SI NO EN TENIU I US INTERRESSA , COMPLETAU AQUEST FORMULARI, ELS 5 PRIMERS EN CONTESTAR TENDRÀN PRIORITAT ALHORA DE REPARTIR-LES:

Formulari

FINS LA SETMANA QUE VE!  

ELS I LES CAPS DE FERRIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada