dimecres, 30 de setembre del 2020

TORNAM A COMENÇAAAAR!!!!!!💃👏

Mamma Mia, here we go again!

Hola familia!

Per fi ha arribat el nou curs, tot i que amb una mica de dificultats.

Per poder-nos organitzar una mica aquest curs haurem d'aplicar una sĂšrie de mesures extraordinĂ ries que sabem que aniran canviant durant l'any.

Inicialment, començarem amb grups bombolla de 10 participants, de manera que quedaran les unitats subdividides i, per poder rompre el grup bombolla i relacionar-mos entre totes i tots, cada darrer dissabte de mes NO HI HAURÀ CAU.

A mĂ©s, usarem alguns espais mĂ©s apart del cau, perĂČ no vos preocupeu que ja informarem al blog de les distribucions dels subgrups i el funcionament general.

Dit tot aixĂČ... Anam al mĂ©s important de tot, quan i com començam!

Dissabte dia 10 d'octubreREUNIÓ. El dissabte realitzarem una primera reuniĂł informativa per a les famĂ­lies i per presentar l'equip de caps d'aquest any. SerĂ  a les 17:30h per aquelles famĂ­lies que tenguin infants a FERRERETS RANGERS I GUIES i a les 19:30h per aquelles famĂ­lies que tenguin infants a LLOPS I DAINES o PIONERS I CARAVEL·LES

És molt important que de cada famĂ­lia vengui nomĂ©s un membre i si teniu fills o filles a diferents unitats basta que nomĂ©s assistiu a una d'elles ja que s'explicarĂ  el mateix a les dues (per tal de reduir el nombre d'assistents). 

La reunió serà al CAU (Aquí teniu un enllaç per arribar-hi).


Dissabte dia 17 d'octubre: PRIMER DIA. SerĂ  el primer dia de cau i, tambĂ©, el primer dia que s'incorporin els participants que s'hagin inscrit per primera vegada. Per aquells membres que hagin de canviar d'unitat Ă©s importantĂ­ssim que duguin la camisa de la seva unitat posada i la camisa de la nova unitat per separat. (És a dir, si na Maria passa de Llops i Daines a RĂ ngers i Guies vindrĂ  amb camisa groga i portarĂ  a la mĂ  la blava).

Els horaris exactes i allà on ens trobarem ho podreu trobar més endavant als respectius blogs.

Ens veim aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada