diumenge, 11 d’agost del 2019

Sin pausa pero sin prisa ara ja si que si

Bon dia mapàs i pamàs, ferrerets i ferreretes

Després d'una setmana de recuperació, hem tornat amb forces amb l'esperat moment del veredicte final...

En aquests moments revelarem els/les guanyadors/es de:
Per una banda, el concurs de l'ordre (també conegut com el concurs de tendes) dels nostres estimats i estimades ferrerets.
Per altra banda, anunciarem (redoble de tambor super ben aconseguit al campa) el guanyador/a del concurs de comentaris dels mapàs i pamàs.


La cosa es queda en...
(com ja varem dir es valoren moltisisisims aspectes a banda de l'ordre en el seu significat literal, guiño guiño codo codo)

  • La tienda de las chicas: Premi a la tenda més impolutament ordenada

  • La tenda ordenada: Premi a l'originalitat i obtenció del màster en enginyeria seguratil (bones trampes per lladres, millor seguretat)

  • Els dofins roqueros: Premi a la bona comunicació i organització de l'equip (fusió entre els dofins i els roqueros, per exilis espai-temporals d'alguns dels seus membres)

I el concurs comentatiu...

Mayte: 2 punt 
Kegoxo: 4'5 punts  
Unknown A.K.A. Jacob: 6,5 punts
Judith: 8,75 punts
Emmuxa: 2 punt
Com veureu tenim una clara guanyadora però com a bons escoltes vos direm que l'important és participar i beure molta d'aigua per estar hidratats que per sa tele diuen que arribarem a nes 40 graus.


Però això no és tot, aquí quan feim ses coses les feim be, per això vos deixam el valiós enllaç a sa carpeta de fotografies fotogramades del campament de ferraporquets 2019, són on sempre!!!

2 comentaris: