dilluns, 15 d’abril del 2019

Mapas, pamas i ferrerets:

Aquest dissabte ens va donar per molt, com sempre varem escollir democràticament alguns joc i com ens varem possar d'acord molt ràpid, varem poder jugar a torre elèctrica, a cadenes i a aranya, ja sabeu que son els nostres jocs preferits.

Després de una bona berenada al sol varem anar a la sala i varem debatre que li diriem o com ajudariem a en "Lluis un nin de set anys que li diu al seu pare que de major vol pintar-se les ungles de colors com les seves germanes grans i el seu pare li diu que això ho fan les nines" i a na "Martina que vol apuntar-se a un equip de futbol on només hi ha nins i no sap si la voldràn". El nostres ferrerets sempre ens sorprenen amb les seves perspectives, encara que tots estaven d'acord en que: "els nins i les nines som iguals i podem fer el mateix".

Per acabar aquest gran dissabte, varem cantar la cançó de la felicitat és molt guapa! Els podeu demanar que vos la cantin!

AVIÍS IMPORTANT: 
dissabte 20 hi ha fiestooón i per això vos ho pasareu ve a casa perque no hi ha cau! pero no ploreu,... perque:
dissabte 27 ens tornarem a veure i tenim bons plans, però per ens heu d'ajudar portant el vostre llibre preferit (els dels ferrerets).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada