diumenge, 18 de novembre del 2018

Super acampada al cau!

Hola a tots i totes, aquí el reportatge setmanal dels ferrerets i les ferreretes.

Ahir dissabte 17, mentre es feia la reunió de pares i mares, s'ho passaren meravellosament amb els rutes,a qui ensenyaren a jugar a mato a l'estil ferreret (sense normes molt clares), i a fer unes dances molt divertides. 

Durant el berenar, varem estar compartint entre tots què era el que més ens havia agradat de la setmana, i molts de ferrerets ens digueren que el que més els-hi havia agradat encara no havia succeït: l'acampada al cau. 

Després del berenar, començà la primera activitat de l'horabaixa: les Basses. Ens dedicarem a organitzar els ferrerets i ferreretes en grups petits de treball amb els que faran feina tot el curs. Triaren els noms de cada bassa, els quals duen noms d'arbres endèmics de Mallorca. Entre ells, es repartiren els rols que tendran al llarg del curs dintre del grup.

En acabar les basses, vam sortir fora a fer un repertori de jocs, amb els que ens varem moure cinèticament i ens llevarem el fred, obrint la gana per anar a sopar. 

Al vespre varem lluitar per organitzar una sala on 26 ferrerets hi cabessin per poder dormir (una autèntica batalla campal). En aconseguir-ho, varem mirar una pel·lícula, "El Lorax: En busca de la trúfula perdida". No l'aconseguirem acabar de veure ja que es va fer massa tard, però sí que poguerem treballar temes que ens interessaven, com el respecte i la cura de la naturalesa. També menjarem moltíssimes palomitas. No tots els ferrerets resistiren fins a l'inici de la pel·lícula, imaginau els que intentaren quedar-se fins al final. 

Molt cansats ja (i alguns completament dormits) intentarem que es fiquessin dintre dels sacs per dir "bona nit" definitivament. 

Avui al matí, ens hem aixecat i hem berenat, hem recollit la sala on haviem dormit i totes les nostres coses dintre de les motxilles. Finalment, han sortit per darrer cop a jugar mentre esperàvem que els pares i les mares vinguessin a cercar-los. 

En resum, ha estat un cap de setmana espectacular del qual hem disfrutat moltíssim, i esperam que els ferrerets i ferreretes també!

AVÍS IMPORTANT
A la sala, entre les motxilles, hem trobat una carta on se'ns ha demanat ajuda perquè facem de patges a la calvacada de Palmanyola, i se'ns ha encomenat una missió: dur tubs de cartró de paper de vàter, tants com podem cada cap de setmana. Esperam que tots junts aconseguirem la fita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada