dissabte, 24 de febrer del 2018

Dia del Pensament

Hola a totes i tots!

Aquest és un cap de setmana especial, ja que el passat 22 de febrer va ser el dia del pensament escolta i guia, és a dir, que conmemoram tots els  escoltes i les guies del món el naixement de n'Olave i en Robert Baden Powell.

Per això avui, després de fer un munt de danses i cançons, hem fet un joc ràpid, hem berenat i hem entrat a la sala a parlar una mica del món de l'escoltisme i el guiatge; com va sorgir, com estan repartits i quines són les lleis guies.

A més a més vos volíem demanar una petita cosa per dissabte que ve! Necessitam que cada un de vosaltres dugueu un test per poder plantar les llenties que han estat germinant al cau!


Informacions importants!
  • Ja tenim les dessuadores noves! Costen 10€ i les podeu passar a cercar al final del cau (només si les vareu encomanar).
  • Informació acampada de branca: Sortirem de Palmanyola dissabte dia 10 just després de dinar i tornarem diumenge també després de dinar, a Palmanyola. El preu es de 16'50€ (bus anada i tornada + material per l'acampada+casa), aquests diners ens els heu de dur al cau dissabte 3 de març.

Sant Jordi

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, participarem a la trobada Sant Jordi.

Què és?: És la trobada que fan els Agrupaments del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, l'associació de caràcter catòlic de l'Illa. Una vegada més, ens han convidat a participar d'aquesta festa.

On tindrà lloc?: A la zona d'acampada a Sa Torrentera (Sencelles)

Quan?: El cap de setmana dels dies 21 i 22 d'abril.

Preu:  està pendent depenent dels transports, vos ho direm l'abans possible

Els Ferrerets, Llops i Daines:  SORTIREM EL DISSABTE DEMATI


NECESSITAM CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA, 
ABANS DEL DIA 6 DE MARÇ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada