diumenge, 21 de gener del 2018

Començam l'any amb bon peu!

Famílies!!!

Que ja hem començat l'any!!! I sabeu què ens va passar???? Ahir quan vam arribar a la sala vam trobar tres regals i una carta dels reis mags!!!!!!!! (Emoció màxima!!!) La sala també estava neta i ordenada... Això és que els reis també la van fer neta quan van venir!!!!! h

Ahir va ser un dia d'acomiadaments i de nous amics!!! Na Bel i na Neus (rutes que han estat mab Noltros el primer trimestre) han partit a conèixer altres unitats i aquest cap de setmana han començat amb noltros en Jaume i na Lui, els i les festes es van posar molt contents!!!!!!!!!!

Bé la cosa és que ens han duit, tovalloles noves, unes lletres híper mega xaxi guays per decorar la sala i una botzina per no haver de pujar la veu els i les caps... Això és que ens observen...

Ahir vam jugar i vam ballar mooolllllttttt, es veu que els ferrerets se'ls hi ha oblidat moure les caderes i vam fer 4 danses!!!

INFORMACIÓ SORTIDAAA
Després de tantes torrades, dinars, paelles, arròs bruts i un mes quasi sense veure'ns hem pensat que la setmana que ve anirem d'excurssio!!!! Però sols ho farem el temps de cau!!!!!! Hem pensat una mica i anirem a Fer una passejada totes i tots per començar bé l'any!!! Anirem a raixa i raixeta.


Hora de quedada: 16:00h al pàrquing de Raixa.
Hora de tornada: 19:15h al mateix lloc.

El que hem de dur és, una motxilla petita amb:
- Una botella d'aigua
- El berenar
- Una gorra
- Frontal/llanterna
- Camisa i xiulet

Això és tot, pensau a confirmar als comentaris de l'entrada, i ens veiem dissabte a les 16:00h.

Bona setmana!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada