dilluns, 4 de desembre del 2017

Pròxims dissabtes!

Bon dia a tothom!!

El dissabte passat vàrem començar el cau cercant alguna manera d'aguantar el fred (que era quasi de neu) així que per entrar en calor ràpidament vàrem jugar a cadenes! Tot i així no ho havíem calculat massa bé i quan se va acabar el joc estàvem taaaant cansats i acalorats que vàrem anar a beure aigua i a berenar.

Després entràrem a sa sala per aprendre una cosa super important, que és muntar tendes! Per això els Ferrerets que l'any anterior ja estaven al cau mos varen fer una explicació gràfica boníssima!

Ara tenim un parell de coses importants per comentar-vos:

El pròxim dissabte DIA 9 NO HI HA CAU! 

El cap de setmana de dia 16 i 17 de desembre farem l'acampada de nadal de l'agrupament, serà una activitat conjunta de totes les unitats, a continuació teniu la informació:

Quan? 16 i 17 de desembre
On? Sa Torrentera
Com hi anam? Bus
Preu? 8€

-Dissabte vos convocam a les 16h al cau, agafarem un bus que ens durà fins a Sa Torrentera (Sencelles). -Diumenge arribada de les mares i pares a les 11:30h a Sa Torrentera (MAPA), per participar als jocs organitzats per Ràngers tots junts! Després dels jocs dinarem tots junts per tant heu de dur alguna cosa per compartir així com plats, tassons i coberts Aquest any tornarem a fer l'amic invisible. Es faran unes bosses de regals per unitats (pre-ferrerets, ferrerets, llops, ràngers, pioners, rutes i adults). Qualsevol persona que vulgui participar ha de dur un regal ja sigui fer seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5€ i embolicat amb paper de diari. Han de ser regals com si fossin per l'edat dels nins i nines que participen. Per exemple; una nins ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Quan arribeu a Sa Torrentera hi haurà la unitat de Rutes que s'encarregarà de recollir els regals i apuntar a tots els que vagin arribant.

 És imprescindible que confirmeu si veniu o no veniu ABANS de dimecres dia 13 de desembre al següent formulari: FORMULARI.

El que han de dur els ferrerets és: Motxilla on hi càpiga tot a dintre, aigua, menjar (berenar de dissabte, sopar de dissabte i berenar de diumenge), capelina (xubasquero), llanterna, sabates i roba còmoda, camisa i xiulet, sac, esterilla, raspall de dents i molta roba d'abric.

I recordau:

Families!!!!!

Enguany l'agrupament ha decidit fer unes dessuadores úniques i limitades, sols les farem enguany i seran super xaxis de color granate amb un logo al pit a la part esquerra de na nuredduna que han fet els pioners i caravel·les  qui vulgui una dessuadora que no s'ho pensi més i que cliqui a la imatge que hi ha tot seguit, alla vos sortirà la informació i el formulari per comanar-la! Pensau que sols es fins el 17 de desembre!!! 


Si no vos va bé l'enllaç de la foto clicau aquesta adreça https://sites.google.com/view/dessuadores-nuredduna/inici 

Caps de Ferrerets! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada