dimarts, 7 de febrer del 2017

cap de setmana passat!

Bon dia families!

Aquest dissabte vam començar el dissabte jugant a pilota asseguda que ens encanta a tots i totes, llavors ens vam reunir els i les ferrerets per fer una activitat per a la Jamborinada (trobada a la que els ferrerets i llops de l'agrupament no participam però que podiem fer una activitat) si voleu saber que es la jamborinada podeu entrar a la web  també vam posar a fer feinetes amb les rondalles i ai mare meva quin luxeeeeeeee en tenim un parell de triades però que hem d'acabar de decidir-nos (tofol no t'estressis que t'arribaran). Va ser un dissabte genial!!! com vau veure n'aina no va venir perquè era a l'assemblea de l'entitat a la que pertenyem a nivell estatal, hi va anar amb un parell més de caps de l'agrupament.

Dates importants:

· Dissabte 11 de febrer, farem reunió de pares i mares de cara al campament d'estiu, serà una reunioneta ràpida i informativa perquè tengueu la primera informació del campament. Ens veiem dissabte a les 16:30 al cau, per parlar d'aquest tema :).

· Dissabte 18 de febrer i diumenge 19 de febrer, farem una acampada al cau amb els ferrerets, ho aprofitarem per treballar conjuntament coses de la unitat i també veurem una peli que triaran ells mateixos!

Sara i Aina.
Caps de ferrerets

1 comentari: