dissabte, 23 de juliol del 2016

CAMPAMENT D'ESTIU!

Famílies ja començam a tenir-ho tot preparat!!

Aqui vos deixam la informació de la reunió de pares que vam fer aquesta setmana a n'aquesta vam comentar els horaris que hauriem de seguir, informacions varies llistat de material...


Com quedam:
· Diumenge 7 d’agost a les 17h. Al Passeig que hi ha al Carrer Antoni Montis, a l’alçada del número 15. Ens veiem allà.

· Dissabte dia 13 d’agost a les 12h a la casa de colònies Sant Ramon de Penyafort, que es troba al carrer de la església número 9. Pensau que el diumenge dinarem tots junts, heu de dur dinar per compartir i llavors ens donareu una maneta a les caps a fer net la casa una micona?!


Banc:
Durant el campament, es realitzarà el servei de banc perquè els nins i nines no tenguin diners a la motxilla. Cada nin/nina tindrà la mateixa quantitat de diners 7 € (per favor us demanam que els dugueu en monedes). Les caps ens encarregarem de distribuir aquest diners.

L’equip de caps estarà format per:
Aina:     638 917 415
Laura:   647 443 441
Gemma:   693 665 070
  
Bloc del campament: S’anirà actualitzant en la mesura del possible la informació del dia al bloc de la unitat de Ferrerets que s’ha anat utilitzant durant tot el curs. Aquest bloc!


Documentació per al campament  És importantíssim que ens doneu a les caps el DNI i la tarja sanitària de cadascú, quan vengueu al  campament us ho tornarem tot.

El llistat de material que us proposem el teniu aqui, pensau que vam comentar que segons com veiem els nostres fills i filles, fer bossetes amb la roba de cada dia i marcades per els nins i nines pot servir! (una bossa amb la muda sencera)... si teniu dubtes no dubteu en demanar-ho als caps o als altres pares i mares! :) ES IMPORTANT QUE MIREU EL LLISTAT DE MATERIAL PERQUÈ HI HA MATERIAL QUE HAN DE DUR ELS NINS QUE NECESSITAM DURANT EL CAMPAMENT.

Caps de ferrerets i intendents:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada