diumenge, 7 de juny del 2015


Famílies!

Aquest dissabte ens ho hem passat del millor possible, per cert!! hem fet gorgs i la setmana que ve acabarem de fer els Gorgs de primer i segon any i els i les ferrerets pot ser vindran a casa amb una granoteta per cosir a la camisa!!!! quina emoció!!!

Vos hem de contar que dia 20 de juny és el final de curs i que farem una gran actuació!! ahir la vam començar a assatjar i vos podem dir que es una cançó que va sobre una caravana i que els i les ferrerets per la festa final de curs hauran d'anar vestits com si fossin clowns, no cal anar amb una desfessa, basta que duguin roba que s'assimili noltros podem pintar la cara en arribar al cau!!

Vos passam la informació de la festa de final de curs, però pensau que nosaltres quedarem una mica abans per a assatjar, vos-ho direm més endavant.Hola a totes i tots,

Estau convidats a la festa de fi de curs que se celebrarà el proper dissabte dia 20 de Juny, a partir de les 19.30 al cau. Cada una de les unitats farà unes sorpreses per a pares, mares i famílies. A continuació es farà sopar a la fresca, cadascun ha de dur el seu sopar. 

Enguany, a més, farem un concurs de coques dolces i salades amb motiu del 30 aniversari de l’agrupament. Pregam a les famílies que participin decorant les coques amb aquest motiu. 


L’agrupament posa vi i aigua i es farà venda de begudes i gelats, així com també de les camisetes de 30 anys.


D’aquesta manera tancarem el curs totes i tots plegats, amb música i ball !

Horari
19.30h Arribada dels pares i mares
20.00h Activitats unitats
21.00h Sopar
22.30h Música i ball

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada