dilluns, 27 d’abril del 2015

diada per la llengua i acampada de branca

Famílies quin dissabte!!!!

Va ser tan tan tan divertit!!! S'ha de dir que erem poquets i poquetes, xro ens ho vam passae genial!! Vam ballar, fer rotllos, seure, aixecar-nos, trens... Tot amb CUCORBAAAAA vam riure molt!!!

I hem sortit al diari!!!!! Que guayyyyy

Aquest dissabte farem cau normal!!!!!! Fins dissabte!!!!

ATENCIÓ ATENCIÓ!!

On anam? Hort de son serra (on férem l'acampada de Nadal)
Quan hi anam? Dissabte 16 i diumenge 17 de maig.
Qui anam? Tots els ferrerets i les ferreretes de Mallorca!!!
Quan costa? L'acampada costarà 5€, ens ho heu de donar el mateix dissabte a alguna de nosaltres tres al cau (els que ens vegem allà) o a l'hort de Son serra.
Com quedam?
         · Dissabte 14 de març: Hem de ser a la instal·lació a HORA X CONFIRMAR, hem d'intentar no arribar ni abans ni després i super important no podem partir deixant als nins o nines amb altres caps, ens veiem al camp de futbol, , on dinàrem a l'acampada de nadal.
               · Diumenge 15 de març: Hem de ser al mateix lloc, al camp de futbol a les HORA X CONFIRMAR, com el dia abans ni abans ni despres, hem d'intentar arribar al camp de futbol puntuals m i allà us estarem esperant nosaltres amb els i les ferrerets

Que hem de dur? Tot el necessari per a l'acampada, menjar (berenar, sopar, desdejuni, berenar i dinar), aigua, muda, roba d'abric... a banda de dur la roba que vos vam dir a la reunió (camiseta vella (rompuda), pantalons obscrus i mocador per al cap si voleu) dins una bossa amb tota la roba marcada i ens l'heu de donar a nosaltres tres.


CONFIRMAU ASSISTÈNCIA (TANT SI COM NO) DEIXANT UN COMENTARI AL BLOC, ABAIX DE LA INFORMACIÓ!! PODEU CONFIRMAR FINS DIUMENGE  DILLUNS 4 DE MAIG!!

5 comentaris:

 1. En Sergi no podrà venir, ni distante, ni a la sortida de branca 😰😙

  ResponElimina
 2. N'Aina Ballester vendrà. Gràcies, irene

  ResponElimina
 3. N'Ariadna i na Marina hi aniran. Gràcies caps!!!

  ResponElimina
 4. Bones tardes,
  Na Mireia vendrà a la sortida de branca. Salutacions!!

  ResponElimina
 5. Bones!Na Neus Ballester no podrà venir aquesta vegada...gràcies!

  ResponElimina