dimecres, 26 de març del 2014

INFORMACIONS IMPORTANTS

Hola a totes i tots!

Dissabte passat vàrem jugar a moltes coses i un dels jocs va ser el terretrèmol, un joc al que encara no haviem jugat mai! També vàrem jugar a la nostra fantàstica mescla entra torre elèctrica i mia! Després de berenar ens vàrem torbar una carta de n'Astrid i va ser molt emocionant! Ja sabem què li hem de respondre i ho farem el més aviat possible. A veure què ens contesta!


RECORDAU! Aquest dissabte 29 de març a les 19:00h. hi haurà la reunió de mares i pares pel CAMPAMENT D'ESTIU 2014! Esparem la vostra assistència.


INFORMACIÓ IMPORTANT:
El cap de setmana del 26 i 27  d'abril ens anam tot l'agrupamenta la  trobada d’escoltes i guies  anomenada Sant Jordi, ja que aquest és el patró de tots els escoltes.


A continuació vos donam tota la informació que ara tenim de la sortida.

ON TINDRÀ LLOC?  L’acampada es realitzarà als Terrenys del Col·legi La Porcíncula, s'Arenal (Palma).
COM QUEDAM? 
Encara és molt prest per saber els horaris, però sabem que partirem del cau dissabte i que diumenge migdia haureu de venir a cercar als nins i nines a La Porcíncula a l'hora que se'ns estableixi de recollida.
COM ENS APUNTAM?
Per fer una previsió necessitam que confirmeu al formulari següent, el preu de la sortida són 5 € per persona que participi (diners a dur el dia que partiguem d'acampada). El termini per a confirmar és fins dilluns 31 de març. Tothom que confirmi serà inscrit a l'activitat i haurà d'abonar els diners de la inscripció.
FINS QUAN PODEM CONFIRMAR? FINS DIA 31 DE MARÇ

MÉS INFORMACIÓ: Anirem actualitzant la informació a mesura que sapiguem els horaris finals. Si voleu veure una mica d'informació no ho dubteu i entrau! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada