dimarts, 29 de gener del 2013

Ja tenim hort!!!

A la fi actualitzam el bloc, ens sap molt de greu no haver-ho pogut fer abans, però és època d'examens i ens falta temps per tot.

Bé, fa 2 dissabtes, l'ADOICE ens va deixar el dia lliure perquè els caps poguessin fer un joc sobre escoltisme, varen crear un tauler amb diferents caselles on havíem de cantar, fer mímica, una prova, dibuixar i respondre preguntes sobre escoltisme; vàrem aprendre molt, com per exemple que la silueta dibuixada a la nostra paret pertany al creador de l'escoltisme, en Baden Powell i també vàrem aprendre que no només jugam perquè sí, sinó que els escoltes tenen unes lleis iguals a tot el món i que les complim amb tot el que feim, i vàrem conèixer la llegenda de na Nuredduna, a qui debem el nom del nostre agrupament, i un munt de coses més que encara hem d'aprendre i treballar.

Per altre banda, aquest dissabte passat l'ADOICE ens va demanar ajuda en un tema molt important, i és que ells són molt llestos, però són astrofísics, no botànics o jardiners, i no saben com plantar, així que noltros els hi vam explicar una mica com es feia amb videos i fotos (que estan a l'album i podeu veure), vàrem plantar un munt de coses: cebes tendres, un munt de tipus de lletugues, bledes, espinacs, juliverd, api, maduixeres (freseras, per si algú no ho entén), lavanda, menta, romaní i herbasana. I seguirem tenint cura de l'hort fins que es pugui agafar tot.
 ____________________________________________

Com tots sabeu, carnestoltes s'acosta i nosaltres, tot i que un poc tard, també ho celabrarem (la data està a dates importants) i per confeccionar-nos les disfresses necessitam capses de cartó de la mida d'un cap, o un poc més grandetes per poder-hi ficar el cap, sabem que per alguns pot ser difícil de trobar, per això demanam que tots els que pogueu aconseguir-ne, que dugueu les que trobeu i així entre tots podrem tenir-ne per tothom.

Per acabar, volem recordar-vos o informarvos que a la pestanya de cançoner hi ha cançons cantades pels ferrerets per descarregar, i en la mida de lo possible en posarem una a la setmana, i amb els albums n'hi ha un que diu danses, si hi pitjau, trobareu les danses que feim en video i ja no tendreu excusa per no cantar i ballar amb els vostres fills, i també sabreu que vos canten o ballen.

Moltes gràcies i fins dissabte!!

3 comentaris:

 1. Hola, en Joan Tortella no podrà venir dissabte, tenim la Rua a Valldemossa, com ho podem fer per que tengui vestit d'astronauta? Esper noticies. Bona setmana! Xesca.

  ResponElimina
 2. Xesca, en principi la setmana que ve acabarem les disfresses i en Joan i els que no han vengut també, així que si podeu cercar la capsa i la duis la propera setmana, en Joan la podrà fer!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perfecte, gràcies, bona setmana i fins dissabte!

   Elimina