dijous, 6 de desembre del 2012

Bon Nadal!!

Ja arriben les vacances!!! Només ens queda una darrera activitat per acabar l'any 2012!! I no podia ser d'altre que l'acampada de Nadal!!

Aquesta acampada és molt important, ja que serà la primera aventura de dos dies dels ferrerets i a més és un moment de despedir l'any amb els nostres amics i amb tot l'agrupament i les famílies!

I recordar-vos que necessitam confirmació abans de dimarts dia 11!! necessitam saber si veniu o no, perquè anirem amb autobus i hem de fer reserves. La informació la trobareu al final del text.

Aquest cap de setmana passat vàrem continuar amb les tasques de l'ADOICE per anar avançant i vàrem ajudar als rutes que ens estaven fent net l'hort per quan tornem l'any que ve poguem començar a plantar!! A més, vàrem aprendre a muntar una motxilla, així que per a l'acampada ells han de fer la seva motxilla i els pares i mares els podeu ajudar, no fer-lis, per favor és important que siguin ells els que la facin, perquè després no sabran que duen i on.

Per acabar, volem recordar-vos que aquest dissabte dia 8 no hi ha cau, el següent dia 15 hi ha l'acampada i després no ens tornarem a veure fins la festa de St. Antoni dia 12 de gener, que només hi haurà la festa, no cau; no deixeu de mirar el bloc perquè penjarem fotos i informació de St. Antoni.

Gràcies i bones festes!!!!

ACAMPADA DE NADAL!

Benvolgudes famílies!

Vos informam que els propers dissabte i diumenge 
dies 15 I 16 de desembre durem a terme la ja tradicional acampada de Nadal.

La trobada serà el 
dissabte a l' Agrupament a les 16:00 des d'on partirem en bus cap a sa Torrentera. Carretera Inca- Sencelles km 4,8/ 5. (MAPA)
Diumenge vos esperam a totes i tots a les 11:30 a Sa Torrentera per participar a les activitats amb els vostres fills i dinar tots junts. Per favor, duis tots menjar per a compartir. Igualment heu de dur plats i coberts.
Què hem de dur??? Hem de dur tot el necessari per anar d’acampada (sac, estoreta, cantimplora, roba d’abric, llanterna, tassó i cullereta...) berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i per diumenge dematí pensau que els nins i nines sols han de dur alguna cosa per acompanyar la llet amb xocolata calenta que farem els caps per berenar per tothom.

Després del dinar repartirem els regals de 
l'amic invisible, molts de vosaltres vos demanareu, Com funciona l'amic invisible? farem capses de regals per a unitats i també en farem una d'adults. Cada persona que vulgui participar, ha de dur un regalet ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 6 € i han de venir els regals embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per l'edat dels nins i nines que participen. per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una  ferreret  de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Quan arribeu a Sa Torrentera hi haurà la unitat de rutes que s'encarregarà de replegar els regals i apuntar a tots els que vagin arribant. Ah! els pre-ferrerets també poden participar eh! 

PREU DE LA SORTIDA: 12 € per al·lot/al·lota. Inclou el Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada.

Per favor, 
confirmau assistència tot d'una que pugueu mitjançat el formulari (clicau per obrir el formulari)La data límit per confirmar és el dimarts 11 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada