diumenge, 28 d’octubre del 2012

Quin cap de setmana!!!

El dissabte:

Varem començar el cap de setmana amb la visita d'una mama que ens va explicar els seus anys com escolta i ens va mostrar un munt de coses, després varem jugar una estona i berenàrem. Per acabar el dissabte teniem feines per acabar i l'ADOICE ens va donar una missió per a l'excursió, així que varem acabar les feines pendents i entre tots vàrem fer propostes del que volíem saber sobre les plantes.

El diumenge:

Un diumenge fred i ventós, però poc ennuvolat. Hem anat a Esporles on hem fet una petita ginkana de preguntes sobre coses del poble, ja que un dels nostres eixos escoltes és fer país, és a dir, conèixer, estimar i defensar la nostra cultura, la nostra terra, la nostra gastronomia, la nostra llengua, les nostres tradicions... tot el nostre entorn;
Aquest any els caps ens hem proposat conèixer els pobles on anem i fer un petit quadern per deixar a la sala i que tots puguin aprendre coses dels nostres pobles, a més també hem complit la missió de l'ADOICE, que consistia en pensar plantes i edificis que voliem dur o construir a Vili, i hem recollit i fotografiat un munt de plantes per fer un quadern i que tothom pugui reconèixer les plantes, però haurem de fer una petita investigació dissabte que ve, ja que hi ha plantes que no sabem que són i ho haurem de mirar a un llibre sobre plantes.

En definitiva, hem passat un cap de setmana fantàstic, hem caminat, hem après i hem fet un munt de coses divertides!

Vos esperam dissabte que ve amb ganes i il·lusió!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada