dimecres, 17 de febrer del 2021

DIA DEL PENSAMENT!

 


Bon dia Ferrereeeeets!!!


Com va sa cosa, quines ganes de tornar a veure-nos totes i tots que tenim!!!


Tenim una súper noticia per aquest cap de setmana. 


Dia 22 de febrer com molts i moltes de vosaltres sabeu i altres ho sabreu a continuació, es el dia del PENSAMENT mundial Guia i Escolta. Què vol dir això? idò ara vos ho expliquem; és el dia que es destina a que tota guia i tot escolta que hi ha al món pensa amb totes les guies i tots els escoltes que hi ha a altres països, hi ha 10 milions de guies repartides en 150 països i  hi ha 50 milions d’escoltes al món en 162 països!!!!! 


Així que es un dia per celebrar totes i tots plegats i pensar amb els companys i companyes que tenim a la resta de món!!!


Enguany el PENSAMENT 2021, va sobre la pau, la cultura de la pau, la resolució de conflictes…. sabem que totes vosaltres i tots vosaltres i les vostres famílies en sabeu prou de tot això però és important que en parlem totes i tots com la COVID ara mateix ens deixa, que és on-line!!!


Així que esteu totes i tots preparats que dissabte dia 20 ho celebrarem nosaltres! Així que no vos perdeu el bloc ni un minut el dissabte que durant el dia vos anirem fent preguntes tant per reflexionar a casa com per comentar als blocs… cada unitat vos anirà posant al dia!!!


Fins dissabte!!!!!!!!!!


Caps de Ferrerets i Rutes🐸🍀


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada