diumenge, 31 de gener del 2016

Aquest dissabte

Bon dia famílies!

Ahir va ser molt divertit!!, vam poder jugar a l'espai de ràngers perquè ells eren d'acampada!! ji ji ji s'ha de dir que ahir vam jugar poquet perquè tot d'una vam berenar i vam entrar a la sala a preparar les nostres desfresses, per dia 6 que farem carnestoltes al cau!

Com que la temàtica de carnestoltes al cau és de corrents musicals, a Ferrerets ens ha tocat el Jazz i van fer instruments amb cartolines perquè cada ferreret en tengui un, n'hi ha per tots els que ahir van venir i els que no, així que no us preocupeu els que no hi éreu que teniu desfressa!

Quan vam acabar, vam ballar tots junts un poquet i ja era hora de partir! :(


Informacions importants:

· Desfresses: Al cau celebram carnestoltes dissabte que ve dia 6, en horari de cau, als ferrerets ens ha tocat ser Jazz, així que us demanam que tots els nins i nines duguin roba negra pantalons i jersey/forro... o color obscur tot del mateix si pot ser i que duguin elements de jazz que tengueu per casa, capell, corbata, pajarita, ulleres de sol... Es una desfressa prou senzilla! :)

· Reunió de famílies per al campament d'estiu El proper dimarts 9 de febrer a les 20:30h al cau farem la primera reunió per al campament d'estiu on us imformarem de tota la informació que tenim ara per ara i que s'està generant aquests dies.  És important que vengueu a rebre la informació estigueu convençuts o no per resoldre dubtes i conèixer la informació. El que és segur és que ens anam l'agost, dintre la primera quinzena (entre el 7 i el 14 hi hauran les dates del campament).

· Acampada dia 13 i 14 de febrer. Els propers 13 i 14 de febrer anam d'acampada, així que reservau les dates!!! Vos posarem la informació el més aviat possible (esteim pendents d'una confirmació i vos posarem la informació). 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada