diumenge, 26 de març del 2017

dissabte de cau

Bon dia mapás!

Aquest cap de setmana esteim del millor possible, el cau ahir va ser molt molt molt divertit i molt tranquil. Vam començar jugant al lloc dels ràngers ja que ells no hi eren i allà hi feia una mica de sol, que a ombra feia fred. 

Hem començat un taller que no ens va donar temps a acabar, així que l'acabarem dissabte que ve, ha quedat tot col·locat per dissabte seguir, ja voreu que bé ens quedará!! Vos penjarem les fotos plegades per no desvetllar ni un poquet de la història.

Finalment recordar-vos dues cosetes:

· Campament d'estiu,  ja està una mica més clar quants sererm al campament i esteim hiper contententes i els ferrerets estan hiper contents perquè serem un total de 17 ferrerets, esteim pendents de rebre els darrers pagaments i llavors us ho comentarem en reunió de mapás!.

· Sant Jordi escolta, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, és una altra entitat que hi ha a Mallorca que treballa l'escoltisme i el guiatge, i el seu patró es Sant Jordi i per la festivitat sempre munten una gran activitat  a la que ens conviden a participar! 

Enguany la diada serà una gincana per palma, on es faran grups de tots els agrupaments de mallorca i de totes les unitats i hauran d'anar a coneixer la ciutat, aquesta diada serà el dissabte 22 d'abril. Es molt important que us inscrigueu tant si podeu com si no abans de l'1 d'abril! :)

Vos passarem més informació quan s'atraqui la data :)


 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada