dimarts, 7 de març del 2017

Dissabte de cau i avis de sortida

Bon dia pamás!

Aquest cap de setmana va ser una mica especial però meravellós, vam tenir la visita d'unes persones que són guies a Saragossa i ens van contar una mica que feien, on era Saragossa, varen jugar amb nosaltres... va ser genial!!!

D'altre banda, en Pere Jaume i na Lucia, ens van dur coses per mostrar, na lucia ens va dur dues coses, un tira xines fet per ella amb un tronc,. amb guants i amb goma de bicicleta i un instrument de canya que havia fet ella mateixa!!! que es raspava i sonava!!! Llavors també en Pere ens va dur un barç robotic, que ha fet amb el seu pare i que es movia per la pressió que feia l'aigua quan canviava de posició a xeringues!! els ferrerets van flipar amb aquestes coses tan xules que ens van mostrar!!!!

Finalment vam començar a fer feina col·laborativa per basses per aprendre les hores i a llegir un rellotge amb agulles, això encara ens manca per perfeccionar però ho aconseguirem!!!

Finalment dir-vos la informació sobre la sortida de 18 i 19 de març.

Com bé sabeu vos vam dir que dia 18 i 19 de març aniriem a la branca de ferrerets amb el MEGM però hi va haver una errada de comunicació i es l'11 i 12, les caps de ferrerets vam valorar que ja que us haviem avisat amb temps i vos havieu guardat el 18 i 19 i que lo altre era molt precipitat i a banda hi ha la fira de palmanyola, no participarem de la branca però si que farem acampada dia 18 i 19.

SORTIDA DIA 18 i 19 de març

El proper 18 i 19 de març anirem d'acampada amb els i les ferrerets, el lloc de l'acampada serà la Comuna de Bunyola i aquest cap de setmana vos penjarem horaris i tot el necessari i algunes propostes que tenim les caps. Però vos recordam que necessitam motxilles i sacs i tot que hi capiga dins la motxilla, es molt important!!

Bona setmana pamás!!
Equip de caps de ferrerets!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada