dijous, 23 de febrer del 2017

Resum de l'acampada




Bon dia families!

Aquest cap de setmana passat vam fer una mini acampada al cau i va anar del millor possible, vam tenir amb nosaltres com a convidats a tres caps de llops que van decidir passar el vespre amb nosaltres en Kaa, en Kotick i na Raksha, ha estat tot un plaer estar amb vosaltres el cap de setmana i que hagueu volgut venir a donar-nos una mà!!

Que vam fer el cap de setmana, vam fer moltissimisissimes coses, dissabte van jugar amb llops ja que erem les dues uniques unitats al cau i vam aprofitar per jugar i correr plegats, que no érem pocs!!! llavors ens vam quedar tot sols al cau i vam avaluar-nos entre nosaltres si sabem o no fermar-nos les sabates, també vam jugar una mica més i vam sopar!!! feia fresquetaaaaaaaa i llavors vam veure una peli, mulan! que al matí seguent ens va servir per fe una mica de reflexió.

Diumenge dematí es van començar a sentir les veus dels i les ferrerets ben prest, es veu que vàren carregar l'energia amb menys temps del que normalment necessiten. Llavors vam berenar tots junts i vam replegar, ho vam fer sols i ajudant-nos entre nosaltres va estar molt bé!! Vam fer una mica de reflexió sobre la pel·lícula i els i les ferrerets vam estar divagan sobre la igualtat de gènere i les limitacions que tenen les dones i homes, per el fet de ser homes i dones.

Aqui teniu un parell d'imatges de l'acampada
 https://goo.gl/photos/f2RVhMuj7K45z3oV9 

Branca de ferrerets: Hem avisat ja del nombre de participants que serem a la branca, quan sapiguem més cosetes tot d'una vos ho direm.

Camisetes i dessuadores: Ja han arribat al cau les camisetes i dessuadores més desitjades, les que hem estat esperant tots per tenir les camisetes de la unitat de ferrerets de nuredduna, per anar amb maniga curta i anar tots guapets i guapetes. Els dissabtes abans i després del cau ja sabeu que en venem!! Els que estàveu esperant les de 30 anys també son al cau!!!


Campament d'estiu: Pensau anar fent ingressos i mirar la pestanya del bloc que tracta del campament!!

Un cap de setmana molt mogut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada