diumenge, 14 de desembre del 2014

Aquest dissabte, acampada de nadal


Avui hem fet una super dansa!! hem après la conga, tots els ferrerets hem ballat i cantat i llavors hem rigut molt jugant a torre elèctrica, un joc que ells adoren i els hi encanta, a nosaltres... ejem ejem...

Després hem après a montar tendes de campanya perquè la setmana que ve poguem muntar les tendes tots i totes per poder dormir ben calentets tots plegats!!!

Recordam que dissabte que ve és el darrer dia per dur dibuixos per el disseny de les camisetes, dels 30 anys de l'AEG Nuredduna.

D'altre banda, recorda-vos que heu de confirmar acampada abans de dimarts vespre de qui vindrà o no a l'acampada de nadal.

Aquí teniu les fotos d'avui i de la setmana pasada!



Acampada de Nadal: 

QUAN?  Cap de setmana 20 i 21 de desembre. 

         · Dissabte: ens veiem al Cau a les 15:30h, des d'on partirem en bus cap a l'Hort de Son Serra. 
        ·  Diumenge: vos esperam a totes i tots a les 11:30h a l'hort de Son Serra,  per participar al Joc que els Ràngers han preparat per a tothom i dinar tots plegats.

Com es tradició el menjar és per compartit, així que tothom ha de dur alguna cosa de manjar i ho posarem a una taula super gran i d'allà hem de menjar tots i totes. Recordau que també heu de dur plats, tassons i cuberts.

QUE HEM DE DUR??? Hem de dur tot el necessari per anar d’acampada (sac, estoreta, cantimplora amb aigua, roba d’abric, llanterna amb piles) berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i per diumenge dematí berenar.  A l'apartat del bloc Quin material hem de dur està explicat que han de dur i com a dintre la motxilla.

El mateix diumenge, farem l'Amic invisible!!!!! 

Com funciona l'amic invisible? farem capses de regals per a unitats i també en farem una d'adults. Cada persona que vulgui participar, ha de dur un regalet ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5 € i han de venir els regals embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per l'edat dels nins i nines que participen. Quan arribeu a l'Hort de Son Serra hi haurà la unitat de rutes que s'encarregarà de replegar els regals i apuntar a tots els que vagin arribant. Ah! els pre-ferrerets també poden participar eh! Després del dinar repartirem els regals de l'Amic Invisible

Per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari, quan arribeu el ficareu a una capsa/bossa i després de dinar farem el repartiment de regals.

PREU DE LA SORTIDA: 12€. El preu inclou Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada. 

COM ARRIBAR A L'HORT DE SON SERRA: L'Hort de Son Serra, és una finca Escolta que Gestiona la Fundació Maria Ferret. Està a la C-712 Carretera Alcúdia - Artà km 16. Camí vell de l'hort de Son serra. (MAPA)

Per favor, confirmau assistència tot d'una que pugueu mitjançat el formulari d'aqui abaix! La data límit per confirmar és el dimecres 17 de desembre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada