dimarts, 17 de desembre del 2013

Acampada de Nadal

Hola, ferrerets!!

Ara que ja hem descansat i agafat forces podem agafar aire i dir ben fort que l'acampada de Nadal va ser una passada!! Tots ens ho varem passar beníssim, no varem aturar! Molts de nosaltres era el primer pic que anàvem d'acampada i va ser tota una experiència, la repetiríem tan prest com fos possible!!

Varem aprendre a muntar i desmuntar tendes i varem fer molts jocs amb els Llops i Daines. És a dir, no hi ha dubte de que tot va ser més que entretingut! El vespre varem participar amb tot l'Agrupament a la vetllada que havien preparat els Rutes, qui havien rebut una carta dels Reis on els demanaven que ajudessin a recuperar la il·lusió que molts infants havien perdut! Varem aconseguir ingredients per fer una pòcima que recuperés aquesta màgia i en varem beure.

El vespre va ser fred, però no va ser cap problema perquè som uns valents i, a més, teníem son i pràcticament no ens en vam adonar. Saps que s'està de bé dins un sac gruixut...

El dematí varem berenar, jugar i arraconar tot el que havíem muntat! Els Llops i les Daines ens varen ajudar i tot va ser més fàcil. Llavors van anar arribant les mares i pares i varem poder fer els jocs organitzats pels Ràngers!

Aquí teniu un recull de petits records d'aquesta acampada:



A la pàgina web de l'Agrupament hi ha més fotos que podeu veure!

Per altra banda, recordar-vos que fins dia 11 de gener no començam el Cau i que dissabte dia 18 de gener celebrarem Sant Antoni al Cau, però ja vos seguirem informant.

També dir-vos que aquest dissabte a Palmanyola de les 12 a les 13h hi haurà gent d'Aspanob (entitat que treballa amb nins i famílies amb càncer) fent activitats i tallers de Nadal. Encara que no hi anem com agrupament, tothom està convidat a participar-hi, així que no dubteu a anar-hi si voleu!

Això és tot! Desitjar-vos molt bones festes i enviar ànims a n'Aina, que ha estat malaltona i no ha pogut acompanyar-mos a aquesta acampada. Tots els ferrerets varem enviar-li forces i una abraçada molt, molt grossa perquè se millori i perquè pugui venir amb nosaltres a la següent.

Gràcies i fins l'any que ve! Què lluny que sona, però que prop que és!

Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada