dimecres, 10 de juliol del 2013

Comença la recta final

Ahir vàrem començar amb la rondalla de "la cova de la bruixa Joana" que te un gran missatge, i per això en Miquel Alcover ens va demanar que la compartíssim amb algu, i amb qui ho podríem compartir sinó fos amb els nostres companys llops!
Així que vàrem decidir fer una obra de teatre i ja tenim la escenografia, el guió, i alguns assajos.
A més, avui hem anat d'excursió al riu, i tot i que no hem pogut arribar fins on volíem, hem ficat es peus a dins l'aigua i tot i estar gelada els nins han dit que estava molt bona; i per no avorrir-nos dos dels ferrerets han caigut i s'han xopat fent-nos riure a tots, ells inclosos, tranquils, no s'han fet mal.

A part d'això estam bé, alguns amb més picades de moscarts que d'altres, hem tengut alguns aterratges sense massa importancia, i a part del cansament que només els hi afecta a estones no hi ha res més de nou.

Bona nit!!

Aina, Carme i Lluna

3 comentaris:

  1. Me pareix que el dels aterratges jo el conec... Moltes besadetes i moltes gràcies! Xesca

    ResponElimina
  2. Però que dius, no pot ser mai, jiji però també n'hi ha d'altres, però per sort ningú s'ha fet res més que raspadetes.
    Bé, ja queda poquet per veurer-mos!!
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  3. Per tot el que deis, estam segurs que s'ho passen molt bé. Contents de que només sien raspadetes i picades de moscards. El final s'atraca i aviat ens contaran tot el que han viscut gràcies a voltros. Moltes gràcies, besadetes a tots i fins molt aviat. Tina.

    ResponElimina