Pàgines

diumenge, 10 de maig del 2015

ACAMPADA DE BRANCA!

FAMILIES LA SETMANA QUE VE ANAM D'ACAMPADA!!!

On anam? Hort de son serra (on férem l'acampada de Nadal)
Quan hi anam? Dissabte 16 i diumenge 17 de maig.
Qui anam? Tots els ferrerets i les ferreretes de Mallorca!!!
Quan costa? El preu de l'acampada us ho posarem dimecres vespre o dijous, que tenim reunió amb la gent del  MEGM. Ens ho heu de donar a nosaltres, al cau (els que ens vegem allà) o a l'hort de Son serra.
Com quedam?
         · Dissabte 14 de març: Hem de ser a la instal·lació a HORA X CONFIRMAR, hem d'intentar no arribar ni abans ni després i super important no podem partir deixant als nins o nines amb altres caps, ens veiem al camp de futbol, , on dinàrem a l'acampada de nadal.
               · Diumenge 15 de març: Hem de ser al mateix lloc, al camp de futbol a les HORA X CONFIRMAR, com el dia abans ni abans ni despres, hem d'intentar arribar al camp de futbol puntuals m i allà us estarem esperant nosaltres amb els i les ferrerets



Que hem de dur? Tot el necessari per a l'acampada, menjar (berenar, sopar, desdejuni, berenar i dinar), aigua, muda, roba d'abric... a banda de dur la roba que vos vam dir a la reunió (camiseta vella (rompuda), pantalons obscrus i mocador per al cap si voleu) dins una bossa amb tota la roba marcada i ens l'heu de donar a nosaltres tres.

TOTA LA INFORMACIÓ PER CONFIRMAR LA POSAREM DIMECRES VESPRE O DIJOUS DEMATI, PERQUÈ ENS HO CONFIRMARAN DIMECRES.

Atenció, Atenció!!

· Reunió introductoria al campament d'estiu, la farem dissabte 23 de maig després del cau. Serà una primera reunió i llavors el mes de juny principi de juliol en farem un altra. Així que dia 23 a les 19:00h els pares i mares de ferrerets que venen de campament estau convocats!!! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada