Pàgines

dissabte, 24 de maig del 2014

DIADA PER LA LLENGUA!

Benvolguts ferrerets!

Dia 31 de maig (dissabte que ve) l'Obra Cultural Balear organitza una Diada per la Llengua amb el lema "Vine a fer una mar de llaços!". Nosaltres, com a entitat hem decidit que és important participar de l'activitat i és per això que fem aquesta convocatòria tan per als nins i nines com per a les famílies.

Es faran activitats d'horabaixa per acabar amb un collage humà a la Plaça Major de Palma.



L'horari de l'activitat és el següent:

18:00h. Plaça d'Espanya. Cercavila fins a la Plaça Major.
18:30h. Plaça Major. Festa infantil.
19:00h. Plaça Major. Acte central i ballada popular.


Com quedam?

18:00h. a la Plaça de Sant Francesc (Palma). Recordau que per la zona no hi ha gaire aparcament, a la mateixa plaça hi podeu accedir amb cotxe per si heu de deixar als infants.

20:30h. al mateix lloc.


Penseu que és important que totes i tots anem uniformats i duguem aigua.

Volem fer aquesta extensiva aquesta activitat a totes les mares, pares i famílies que vulguin participar amb l'agrupament a aquesta Diada.


RECORDEU:

Ens heu de dur quan abans o enviar-nos per correu els certificats de residència, fotocòpia de la targeta sanitaria i DNI (tot vigent pel juliol) els que veniu de Campament d'Estiu!




Fins aviat!

Aina i Carme

dimecres, 14 de maig del 2014

REUNIÓ CAMPAMENT + Fotos La Trapa


Hola a totes i tots!


Com estau? Ja heu recuperat forces després de La Trapa? Esperam que sí! Aquí podeu veure les fotos que varem fer! Ens ho varem passar molt bé i en menys d'una hora ja haviem pujat a dalt de la Trapa pel camí difícil! Res d'anar per la pista! Temps rècord!

Dissabte passat varem jugar a Pam i a Mato, que són dos jocs que ja teniem pendents! Llavors varem berenar i varem rebre una altra carta d'Islàndia, ja era hora!! En breus ens posarem a treballar en el que ens va demanar! Més tard, varem començar a fer pots de sal de colors. Estan quedant molt bé, aquest dissabte els acabarem.

REUNIÓ CAMPAMENT 2014

Aquest pròxim dissabte farem una reunió de Campament d'estiu a les 19'05h, després del cau. És una reunió informativa molt breu però necessària!

Què necessitam per aquesta reunió?

-Certificat de residència que per juliol encara sigui vigent. (Enviau també una còpia d'aquest al correu ferreretsnuredduna@gmail.com i ens fareu un favor).

-Còpia de la targeta sanitària del ferreret.

-Còpia del DNI del ferreret.

Moltes gràcies!

Ens veiem ben prest!

Aina i Carme

dijous, 1 de maig del 2014

AVÍS SORTIDA: Voluntariat a La Trapa

Bon dia a totes i tots!

El cap de setmana passat varem participar a l'acampada de Sant Jordi amb la resta d'escoltes i guies de Mallorca! Varem poder ajudar a Sant Jordi a fer tornar bo al drac i gràcies a la nostra feina els altres dracs del País dels Dracs el van acceptar i va poder tornar a viure amb ells!

AVÍS DE SORTIDA

El pròxim diumenge dia 11 de maig, tot l'agrupament realitzarem una jornada de voluntariat a la finca de La Trapa. En el següent enllaç hi trobareu tota la informació i el formulari d'inscripció!



Fins dissabte!

Aina i Carme